A co sadzicie o galaxy core?
Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
A co sadzicie o galaxy core?
Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
|
Ja bym wybrał w tych pieniądzach jednak S2, który ma Trochę mniejszą baterię (1650 vs 1800 MAh), ale ma ekran AMOLED... Do S2 jak chcesz możesz dokupić oficjalną baterię 2000MAh. Jako alternatywa może jakiś soniacz albo Nokia z Windows Phone?
Filozofia turbo: Im szybciej jedziesz, tym szybciej jedziesz
=== Back in Black 8L 1.8T -> click ===
Tylko S2, a nie S2 Plus.....model z Plusem jest na platformie Broadcomma (oryginalny na Intelu). Jest duża różnica w jakości produktu, na korzyść wersji oryginalnej
DSG Das iSt Gówno
Lumia 820uzytkuje ponad rok czasu i zlego powiedziec nie moge i jako jedna z nielicznych lumi ma wymienna obudowe, baterie i slot na karte pamieci. jedyny minus to bateria ale to juz raczej balaczka tych telefonow. Jak siedze na necie, pisz smsy itd wytrzyma jeden dzien. Mi na tym nie zalezy bo i tak kladac sie spac podlaczam tel do ladowarki i nie wazne czy ma 20% baterii czy 80
![]()
Filozofia turbo: Im szybciej jedziesz, tym szybciej jedziesz
=== Back in Black 8L 1.8T -> click ===
Exynosy nie mają modemu, więc za modem robi w nim scalaczek infineon (czyli Intel).
DSG Das iSt Gówno
marcelm (15-11-13)
Mam do wyboru telefon w pracy do jakiejś tam ceny z konkretnej listy z T-mobile. Czyli w sumie mogę wybierać z:
- Alcatel One Touch Idol (4012)
- HTC Desire 500
- HTC Desire X
- Nokia lumia 500
- Nokia lumia 625
- Samsung Galaxy S3 mini (prawdopodobnie bym musiał sobie dopłacić)
- Samsung Galaxy Trend
- Sony Xperia J
- Sony Xperia M
Najbardziej przekonał mnie ten S3 mini, mimo prawdopodobnej dopłaty jakiejś stówki.
Ale może coś podpowiecie, albo przynajmniej pomożecie skreślić te, które stanowczo odpadają?
Potrzebujesz reklamy? Daj znać!
https://www.facebook.com/AgencjaDecoPark/
Najlepszy S3 mini
Podejdź do salonu lub jakiegoś MediaMarktu/Euro - wypróbuj Alcatela. Będziesz pozytywnie zaskoczony.
DSG Das iSt Gówno
Też słyszałem , że nowe alcatele nie sa złe , ale to trochę jak porównywać kia do vw , niby nie jest zły ma ledy i inne bajery ale to nie jest to
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)