a to inna bajka, zawsze mozesz przelozyc tylko silniczki![]()
a to inna bajka, zawsze mozesz przelozyc tylko silniczki![]()
|
Przecież w tych zegarach nie padają silniczki tylko układy sterujące, więc jak przełozy to znowu bedzie borykał się z tym problemem. Było o tym wspominane, więc najlepszym rozwiązaniem będzie przełożenie i zakodowanie nowych zegarów.
Doposażanie - Elektryka - Diagnostyka Grupy VAG
dokładnie, dodatkowo w moim jest bardzo słabe podświetlenie a tym drugim jest ładne![]()
No to tak, pisal ze wskazówki opadaja wiec pomyslalem odrazu o silniczkacha fakt, jest o podswietleniu...zmieniaj i ciesz sie
![]()
Witam,mam problem z moim licznikiem,mianowicie pokazuje ciągle błędy tzn olej,hamulce,bagażnik itp nie mogę odpalić po tym auta,dzisiaj auto nie pokazuje błędów i odpaliłem je normalnie.Elektro-mechanik sugeruje że licznik będzię nadawał się do wymiany.Jest do Jaeger z 2001 r 1.9asz . Zwracam się z prośbą może ktoś już był w podobnej sytuacji i jest w stanie doradzić coś sensownego .
Kolego nic innego Ci nie pozostaje jak wymiana licznika. Najlepiej od razu zaopatrz się w licznik firmy VDO, aby sytuacja się już nie powtórzyła.
Też tak właśnie przypuszczałem,nie potrzebny wydatek na święta :/ a te liczniki vdo mają takie same wyjścia? tzn wtyczki
matizinho (14-12-13)
No to zaczynam szukanie:/ dzięki
Jest też opcja reaktywacji licznika (gdyż pewnie padł procesor-wnioskuje bo braku możliwości odpalenia auta). Możesz wysłać/zadzwonić do www.naprawalicznikow.pl z objawami.
Z własnej autopsji wiem, że wymiana procesora to koszt 350 zł.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)