|
Jezeli montujesz MATRIXA jest szybki i precyzyjny to proponuje doposazyc go w podgrzewacz bo potrafia sie kleic gdy sa zimne w szczegulnosci pozna jesienia i zima.
KME rekomenduje teraz do swojego Nevo matrixy właśnie i z nimi sprzedaje KIT, ciekawy czy byli swiadomi problemu?W każdym razie nie wiem czy jest drugi taki gwarant jak KME?
Można nie mieć paragonu, wejść do nich prosto z ulicy (mówię o siedzibie na św. Tersy w Łodzi) z uszkodzonym sterownikiem a oni od ręki wymienią sterownik po numerze seryjnym
![]()
Nie wiem czy KME jest swiadoma problemu ale w swojej ofercie maja podgrzewacze do tych wtryskiwaczyjezeli chodzi o awaryjnosc KME to na okolo 900 zamontowanych diego wysypaly mi sie tylko 2 w ciagu 3 lat jeden mial wade fabryczna a drugi zostal zalany woda z mojej winy
jezeli chodzi o NEVO to narazie zamontowalem jakies 300 szt. W jednym wysypal sie soft wystarczyla aktualizacja i smiga dalej. W swoim 3.2 DSG tez mam NEVO i Borysowi tez do pomaranczy zalozylem NEVO i jak narazie obie smigaja az milo.
Piecia87 (15-11-13)
matrix dobre ale jak pierdyknie to trzeba kupowac cala listwe. nie lepiej poszukac czegos pojedynczego? chodźby znienawidzone hany, nie uwazam ze sa az takie tragiczne
Kup kabel AC stag z ALLEGRO za okolo 100 pln a program jest dostepny na stronie AC za darmo.
- - - Aktualizacja postu - - -
osobiscie polecam wtryski polskie Blade + wgs24 akurat dla 1,8 turbo. sa tansze, mniejsze i szybsze od HANA.
Witam
ja również chce założyć instalację gazową w swojej A3 1,6
tylko nie za bardzo wiem jaką ??
Vengazo jaki zestaw polecasz?
Witam. Rozglądam się już za samochodem i instalacją do niego. W nowym roku planuję zakup i już rozmawiam z gazownikami![]()
Co sądzicie o tej konfiguracji do 1.8T 150km?
STAG 300 ISA 2 + reduktor ACRO02 250 250 kM + wielozawór POWER 8mm + wtryskiwacz gazu ACW01 BFC + przewody gazowe 8 mm
CENA 2960 zł.
Pozdrawiam
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)