albo cos z instalacja albo czujnik. jak masz kogos znajomego z autem z czujnikiem, to mozesz sprawdzic podmieniajac go na pewny.
albo cos z instalacja albo czujnik. jak masz kogos znajomego z autem z czujnikiem, to mozesz sprawdzic podmieniajac go na pewny.
|
a no wlasnie , nie mam niestety nikogo w okolicy
taki czujnik wystepuje w kazdej ( wyposazonej w klimatyzacje ) a3,a4,a6,a8 czy seacie exeo od 2001roku
w a6,a6,rs6,rs4,s8 itd od 1998roku
wiec..
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
do tego padl mi jeszcze grzejnik w nagrzewnicy, cena AS0 1700 ,czujnik chyba susze sie na oryginal , ok 300 zl dzis sie dowiedzialem w autospecialu
jak masz wolne 300zl to jasne, do dzialania klimatyzacji nie jest on absolutnie potrzebny
teoretycznie ma wlaczac obieg zamkniety jesli wyczuje np nadmierne stezenie spalin, stoisz w korku kolo diesla, albo jakiegos mal-busa
w praktyce cos tam dziala, ale cudow nie ma.
za 1700zl to kupisz cala kompletna klimatyzacje , a nie nagrzewnice, nagrzewnica z nowego auta to 400-500zl
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
ale za ta grzalke elektryczna mi gosc powiedzial tyle kasy,, na all...o sa po 450 zl uzywki ale skad pewnosc ze bedzie dzialac, probowalem swoja reanimowac przelutowaniem rezystorow ,dzialala 1 dzien po czym prawie do pracy nie wyjechalem , rozladowalo akumulator do 1 volta.padlo do konca
no racja racja ,narazie zime przetrzyma, wszystko dziala pomimo tego defektu,odlaczone kable aby znow nie rozladowalo bateri
Tutaj masz trochę tańszą zawsze można zadzwonić i dogadać co do zwrotu.
dzieki za linka , szkodda ze nie ma numerow grzalki w aukcji ,ja potrzebuje z kocowka E
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)