Tak mam i to wszystko jest podpięte,chyba że te wtyczki z tyłu zegara pomyliłem ale się nie da raczej.
Tak mam i to wszystko jest podpięte,chyba że te wtyczki z tyłu zegara pomyliłem ale się nie da raczej.
|
wskaźnik masz nowy czy używkę ?
wtyczek to sie nie da pomylić bo ta od czujnika pasuje tylko w jedno miejsce we wskaźniku![]()
Było Punto Mk1 1,1 + LPG 6 speed
Był Cienias 704 cm2
Jest Audi A3 1,9 TDI
No właśnie.Wskaznik nówka sztuka.To widzę że walnięty chyba kupiłem.
być moze ze cos wlniete ;/ skoro wszystko masz podlaczone jak nalezy.
mozesz miernikiem jeszcze sprawdzić kabel od czujnika do wskaźnika czy napewno jest ok![]()
Był Cienias 704 cm2
Jest Audi A3 1,9 TDI
wojtiim (22-12-13)
wojtiim (22-12-13)
Miałeś racje kosmo.Dzięki.
jak mruga to wskaźnik nie widzi map sensora też tak miałem jak podłączałem a później przypomniało mi się że map sensora jeszcze nie podłączyłem . Najlepiej też podłączyć wszystkie kabelki tak jak powinny bo po włączeniu świateł trochę przygasa i jak wyłączysz zapłon to też fajnie się wyłącza
Mam Mały problem dosłownie przed chwilką zgasł Mi Wskaźnik doładowania nie wiem z jakiego powodu, Zapaliłem auto normalnie chodził tak jak powinien wróciłem ze sklepu odpalam i Nici Wskazówka na 0 stanęła: ( Nie wiem za co się pierw zabrać sprawdzić Kable,bezpieczniki Ktoś ma jakiś Pomysł ? Z góry dzieki za rade)![]()
zależy pod co podłączyłeś zasilanie sprawdź najpierw czy jest prąd i masa bo jak całkiem zgasł to albo to albo umarł :/
wskaznik mechaniczny czy na silniczku ?
Był Cienias 704 cm2
Jest Audi A3 1,9 TDI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)