Elektryczny Normalnie, wlasnie nie pamiętam gdzie był podłączony czy w Kolektor czy w przewód idący od intercoolera do pommy wtryskowej , ale boje się,że umarł : (
Elektryczny Normalnie, wlasnie nie pamiętam gdzie był podłączony czy w Kolektor czy w przewód idący od intercoolera do pommy wtryskowej , ale boje się,że umarł : (
|
najpierw zrób to ;]
może być też tak że wężyk pękł i nie dochodzi do niego ciśnienie , albo zapchany wężyk jest i tez nie puszcza ciśnienia , przejrzyj wężyk idący od początku do sensora doładowania.
- - - Aktualizacja postu - - -
ale jak zgasło też podświetlenie to możliwe że umarł.
Jak map sensor jest nie podłączony do wskaźnika to wtedy mruga podświetlenie na wskaźniku, a u Ciebie nawet nic nie mrugnie ?
- - - Aktualizacja postu - - -
wskaźnik AG masz ?
Było Punto Mk1 1,1 + LPG 6 speed
Był Cienias 704 cm2
Jest Audi A3 1,9 TDI
No Nic Nie dzierga ani na zapłonie,ani na zapalonym silnikuu Sprawdziłem bezpieczniki wszystkie sprawne więc to nie tego wina i leży pewnie gdzieś głębiej.. nie ma podświetlenia nawet na moment,wskazówka tak jak była na zero tak dalej się trzyma nie unosi sie nie spada Kompletnie nic się nie dzieje Jakby umarł ; (( Wskaźnik AG czyli ?
AG czyli auto gauge![]()
Wymontuj wskaźnik i spróbuj go podłączyć na krótko czyli czerwony plus czarny minus.
Był Cienias 704 cm2
Jest Audi A3 1,9 TDI
Aaaaa Nie ogarnąłem SkrótuHah no jasne,że mam mam
mówisz wymontować go i nawet na szybkości na Aku sobie zobaczyc
?
dokładnie takw ten sposób zobaczysz jak zadziała na krótko, to gdzieś w kablach w samochodzie coś się stało.
Jak nie zadziała to pewnie coś ze wskaźnikiem![]()
Był Cienias 704 cm2
Jest Audi A3 1,9 TDI
Podejme próbe działań ; d Ale to dopiero w Piątek z rana jutro praca do późna Autko stoi w garażu także jestem ograniczony czasowo,ale w piątek z tym powalczę więc Dam znać jak postępy w Modyfikacjach( Oby nie umarł ) : ((
Jak to piknięcie wyłączyć przy starcie zegara?
ale po co szukać, czytać (przypadkiem mozna by sie czegoś jeszcze nauczyć)lepiej iść na łatwizne i mieć podane na tacy i tłuc kolejne posty i kolejne strony tematu, a co tam. sorry za OT ale co jakiś czas irytuje mnie takie lenistwo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)