Do nowszych gier, owszem Win 8 jest lepszy ale do starszych nie za bardzo.
Do nowszych gier, owszem Win 8 jest lepszy ale do starszych nie za bardzo.
GG - 20455025
|
Jak coś działa pod Windows 7 to powinno też i pod 8.
Tutaj się nie zgodzę ponieważ win8 został wydany w październiku 2012
A tak prawdę mówiąc to Microsoft mówi że to co działa na 7 i poprzednich wersjach będzie działać na 8 ale z tym to różnie bywa...chociaż gdzieś czytałem że Vag Com 3.11 chodzi na 8 a nie chodziło na 7 64bit![]()
Przyznam szczerze, że nie spotkałem się jak do tej pory z aplikacją/grą, która działałaby na Windows 7, a nie działała na 8.
nie siedze w programach i grach ale miałem okazje w nowe laptopy wgrywać win7 i zong na stronie producenta tylko stery pod win 8 i był problem ze zgodnością
Program z pracy działał na wszystkich poprzednich wersjach Windowsa, ale na Win8 nie chciał działać, informatyk siedział nad tym 3 dni.
GG - 20455025
Tak jak pisałem, jak ktoś szuka Vaio to dajcie znać pomogę, najbardziej w Wawie, Gdańsku, Poznaniu, szczecinie
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
"Na gazie to się gotuje, a nie jeździ"
Nie bierz samsunga, farba często schodzi i samsung się wycofuje z lapkow, della mało jest i szału nie ma, uważaj na barwione obudowy ogólnie bo sporo reklamacji, sony ma najlepsze obudowy, podstawowe serie są bardzo dopracowane, bezproblemowe, za 2300 wychaczysz juz fajny model
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
"Na gazie to się gotuje, a nie jeździ"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)