Mam g2 i jestem bardzo zadowolony. Jest wszystko tak jak chciałem. Xperia z/z1 tez spoko ale jest strasznie kqnciasta duzo wieksza do g2 a ma mniejszy wyświetlacz.
Polecam.
Wystukane z LG G2
Mam g2 i jestem bardzo zadowolony. Jest wszystko tak jak chciałem. Xperia z/z1 tez spoko ale jest strasznie kqnciasta duzo wieksza do g2 a ma mniejszy wyświetlacz.
Polecam.
Wystukane z LG G2
|
Jakiś czas temu przesiadłem się z dziadka Samsunga S2 na Xperie Z. Ogólnie telefon przyzwoity, ale jak dla mnie strasznie słaby wyświetlacz (oczywiście pod względem kolorów a nie rozdzielczości). Aparat szału nie robi. Automatyka może i dobra, ale zdjęcia często " zaszumione". Od jeszcze niedawno topowego telefonu wymagam wyraźnie lepszej jakości od telefonów średniej półki... Może o tym momencie mnie wyśmiejecie ale ogólnie nic mnie specjalnie w zetce nie zachwyciło w porównaniu z S2...
Amoledy Samsunga jakościowo biją na głowę Sony. Pod tym względem zdecydowanie Samsung.
Ostatnio edytowany przez wojt - 04-03-14 o 08:11
HTC One
Tapniete z estrójeczki
jak bylem przywiazany do kazdego galaxy, tak S4 to kupa nad kupy, jadaca na koniku popularnosci/legendy s1 i s2
staruszek S3 jest ciagle poprawny,
Z1 fajne, ale faktycznie wyswietlacz z nim to nieporozumienie,
ONE mialem na chwilke, jest ok, poprawny fon, nic poza tym
natomiast G2 bije konkurencje, telefon ktory moim i nie tylko moim zdaniem wyprzedzil rywali
LG juz w zeszlym roku pokazalo i dalo to co konkurencja da dopiero teraz
zobaczymy co tak naprawde pokazą S5 i Z2
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
skoro tak, to chyba zdecyduje sie jednak na G2. dzieki za opinie!
Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać![]()
A ktoś miał w rękach jakiś model Xiaomi?
Regeneracja turbosprężarekMateriały pakowe!Stretch, taśmy klejące, dyspenzery. PW, gg, meil
G2, telefon z pazdziernika 2013 VS super nowość Samsunga, S5, flagowiec na 2014
pomijam ze S5 jest ponad 2x drozszy od G2
tu widac kto od kogo skopiowal rozwiazania
S5 jeszcze bardziej plastikowy niz S4
Samsung skonczyl sie na porzadnym S3
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
Ja mam mi2s 32gb. Pytaj.
Sent from my MI 2S using Tapatalk
Dawaj wszystko, jakość itp itd![]()
Regeneracja turbosprężarekMateriały pakowe!Stretch, taśmy klejące, dyspenzery. PW, gg, meil
Sam śmigam na HTC One i naprawdę polecam. Bardzo fajne w dotyku aluminium![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)