witam gdzy włączam nawiew zaczyna mi piszczeć niewiem silniczek wiatraczka ? łożysko i jak temu zaradzic i czy dożo roboty itd jak to wyklonać jestem świeży auto niedawno kupiłem
witam gdzy włączam nawiew zaczyna mi piszczeć niewiem silniczek wiatraczka ? łożysko i jak temu zaradzic i czy dożo roboty itd jak to wyklonać jestem świeży auto niedawno kupiłem
|
@grabi jak zapowiadał kolega golem1, temat jak dobrać się do wiatraka niedługo pojawi się w Warsztacie
chodzi mi mianowicie o to czy to wiatrak itd i co z tym zrobić nowy wiatrak nasmarować itd??
Nawet juz sie pojawila: http://www.a3-club.net/forum/showthr...69#post1244969 - wystarczylo tylko poszukac.
@kuebk sorry, musiał mi zginać między literami, bo specjalnie sprawdzałem czy Piotrek już wrzucił![]()
Skonczyly mi sie pomysly .
Problem:
Temperatura ustawiona na panelu climatronika 17*C tempertura panujaca i zmierzona przez czujnik temp zew 21. Auto zamiast chlodzic grzeje, przy czym predkosc pracy wentylatora jest bardzo wysoka.Ustawienie LOW powoduje wydmuch zimnego powietrza.
Do tej pory wykonalem skanowanie , sa 3 bledy ale zwiazane z podgrzewaniem foteli.
Wyczyscilem czujnik i wentylatorek panelu kliatyzacji.
Wykonalem nastawy poczatkowe i output test wszystko pomyslnie ukonczone.
Przejrzalem uklad klimatyzacji celem znalezienia wyciekow.
zabraklomi pomyslow , byc moze sam panel uszkodzil sie przez zime?byly takie przypadki?
Who I am? I am a the Champion.
może czujnik temp wewnętrznej się skończył?
Panowie mam taki mały problem , gdzieś dostaje się powietrze z zewnątrz przez szczeliny np.radia jest to odczuwalne przy skręcaniu w prawo,lewo . Szukałem już w necie i nic konkretnego nie znalazłem
sprawdz filtr kabinowy za schowkiem pasazera, bardzo czesto wypada i wowczas wieje.
Prosto prawdopodobnie masz problem z przepustnicami i ładuje Ci ciepłe powietrze zamiast zimnego.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)