|
od kiedy ? z tego co wiem nie kumplują się...wręcz odwrotnie i nikt nie trąbił o żadnej fuzji , projekt projektem ale pełnego wdrożenia nie było.
Projekt zdaje się dotyczy tylko transferu danych a nie głosu
na Orange zdarzało mi się narzekać , na plusa narzekam bardziej na t-mobile wcale
Jest A6 3.0TDI V6 Quattro
Była A3 1.9TDI ASZ 240KM - bał się jej nawet szatan !
KiTo, jesteś w błędzie![]()
Fuzji nie było, to są dwie oddzielne firmy i tak działają na rynku (konkurują). Ale dzielą jedną infrastrukturę sieciową i na jednym urządzeniu (bts, centrala) działają dwie sieci (orange, t-mobile) w związku z tym, tam gdzie masz zasieg full w orange to identyczny będziesz mial w t-mobile i odwrotnie. I dotyczy to kazdej usługi (voice, data, lte, itd).
I nawet telefony kupują razem od dostawców (BuyIn)....
DSG Das iSt Gówno
BuyIn nie jest dostawcą. To tylko firma, która realizuje dla nich zamówienia/zakupy.
+ negocjuje ceny i wolumeny
DSG Das iSt Gówno
FF2004, potwierdzamAle jakość ich usług jest na naprawdę niskim poziomie
![]()
W takim razie gdzie jest w t-moblilu LTE i CDMA ? Po co T-mobile buduje własną infrastrukturę pod LTE , skoro wszystko ma na tacy ?
W moim odczuciu ten projekt nie jest jeszcze uruchomiony produkcyjnie. W dalszym ciągu są rozbieżności w działaniu danych.
W zeszłym tyg koordynowałem testy na Lotnisku Modlinie , w pewnym pokoju plus trochę(06/04Mbps) lecz zrywa , Orange nic(nawet nie zakręcił webem na speedteście) , T-moblile 5/2Mbps - jak to wytłumaczysz - te same warunki do pracy i takie rozbieżności ?
Jest A6 3.0TDI V6 Quattro
Była A3 1.9TDI ASZ 240KM - bał się jej nawet szatan !
KiTo, jeszcze cała Polska nie jest pokryta. W 2015 zamkną temat. Nie wiem jak jest z Modlinem (czy jest już zrobiony). Kto Ci powiedział że T-mobile buduje własną infrastrukturę LTE? :> To że działa Ci LTE dla Orange a nie działa dla T-mobile, nie oznacza ze to jest na innych urządzeniach. To oznacza, że po prostu nie uruchomiono LTE dla danego operatora (np. wymogi prawne, wewnętrzne, itd).
Co do uruchomienia projektu to jestes w błędzie. Pracowałem w NetWorkS! od powstania firmy (od 01.09.2011), byłem podczas raportowania i znałem postępy we wdrożeniu nowej infrastruktury. Nawet nie wiesz w jak dużym zakresie plan jest już zrealizowany
- - - Aktualizacja postu - - -
Mam rozkminę odnośnie zakupu aparatu...
Co byście polecili? Samsung Galaxy S4, Sony Xperia Z1, LG G2? Więcej pomysłów nie mam, ale alternatyw nie wykluczam
Wykorzystanie biznesowe, aparat fotograficzny nie ma znaczenia, ważne zeby bylo sporo ramu i całkiem spory wyswietlacz, ale bez przesady. Chcialbym aby telefon mi sie w kieszeni miescil. Iphone'a nie chce. Uzywałem tego "cuda" przez jakis miesiac i oddałem go z wielką przyjemnością.
Poczekaj na S5albo sprawdź nowy htc one, nie wiem czy jest już dostępny
Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
Filozofia turbo: Im szybciej jedziesz, tym szybciej jedziesz
=== Back in Black 8L 1.8T -> click ===
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)