Przepraszam, ale mam jeszcze jedno pytanie.
Ile będzie(zakładając, że wsio jest sprawne) niutków przy tych 230-240 KM i na ile można sobie pozwolić przy seryjnym sprzęgle?
Przepraszam, ale mam jeszcze jedno pytanie.
Ile będzie(zakładając, że wsio jest sprawne) niutków przy tych 230-240 KM i na ile można sobie pozwolić przy seryjnym sprzęgle?
|
witam ja mam pytanie odnośnie audi A3 1.8t z turbiną k03s , wydechem 2,5" , fmic, wtryski 380ccm , pompa paliwa walbro 255 , plus głowica od AGU na szerokim kanale ile by szło uzyskac ? i mniej wiecej jaki koszt ?
A ja zapytam z ciekawości : fmic duży , przelot 3 cale układ wydechowy . turbo od s3 8p . wtrysk 525 i mocniejsza pompa paliwa oczywiście nie postanowiono jakajakie możliwości i cena? z góry dziękuję za odpowiedz
Max 450Nm
- - - Aktualizacja postu - - -
220hp i 320Nm - 1800zł za strojenie
Jeśli mamy jeszcze mechanikę robić to wycenę mogę wysłać na maila
Jaki to samochód, jaki silnik? 1.8T?
Jeśli 1.8T to nie robiliśmy takiego setupu, ale na początek kod silnika by się sprzydał![]()
to ten 1.8 T 225 km BAM
Zapraszam na ww.bartpol-hamownia.pl
Modyfikacje elektro-mechaniczne silników spalinowych
Profesjonalna Regeneracja Turbosprężarek
ZOBACZ!! www.facebook.com/BartpolTuning
Cześć ,
macie w ofercie końcówki wtrysków Firad +80% ? jeżeli tak to w jakiej cenie , pozdrawiam .
co da się zrobic z BMW 2011 520D 180KM na automacie ? i jak wygląda sprawa z ASO wtedy, bo auto serwisowane i na gwarancji.
.......
kto działa w łodzi pod brandem King-soft? Jakiś konkretniejszy opis czy namiar? bo cięzko doszukać w sieci.
może być na PW.
Uwaga! Mój nick wymawiamy tak jak jest napisane: skrzypul a nie "skszypół"
205 1.9 GTi 128KM, CRX Del-Sol 1.6 136KM, A3 8L 1.8TQ 180KM, S3 8L BAM 260KM, A3 8P 2.0TQ 400KM
S4 B8 3.0 TFSi: 475KM
Chrysler Town&Country 3.6 290PS
Na gotowo pompki z gumkami to jakieś 2400zł
Około 200-210KM. Spraw serwisowania, to tak samo jak wcześniej. Jak chcesz zadzwoń to pogadamy. Czy kombinujesz żeby wpaść do nas ze SzczecinaJak tak to tym bardziej zadzwoń to extra cenę się zrobi
To bardzo nie dobrze że nic w sieci nie ma ale to Pan Sejmowski zadbać o to powinien. tel. 508 662 644 tu można się umawiać naprogramy
Zapraszam na ww.bartpol-hamownia.pl
Modyfikacje elektro-mechaniczne silników spalinowych
Profesjonalna Regeneracja Turbosprężarek
ZOBACZ!! www.facebook.com/BartpolTuning
MiCkIostr (10-05-14)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)