Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokazane rezultaty 41 do 50 z 58

Temat: MP3 w naszych A3kach

Data dołączenia
    Sep 2008
    Miasto
    Sanok
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8P
    Silnik
    2.0TDI BKD

Domyślny

mam takie pytanie, czy moje radyjko tj kaseciak chorus (auto z 2003, 8P) bedzie obslugiwal tego XCarLink'a?? a moze sie ktos orientuje gdzie w katowicach moge kupic ta zmieniarke??

pozdrawiam

Data dołączenia
    Jan 2008
    Miasto
    Opole
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI AXR

Domyślny

lordseir przecież napisałem w poprzednim poście że mam model V
    Kupowałem go jako najnowszy model tak mnie zapewniał sprzedawca ze strony http://www.xcarlink.pl
    Nie polecam jednak zakupu przez neta, lepiej poszukajcie w swoim mieście w firmach które zajmują się sprzedaż i montażem radi samochodowych, w Opolu okazało się że mieli na miejscu ale też model V.
    Jaki macie model można prosto sprawdzić... na opakowaniu jest zaznaczone jaka to jest wersja i do jakiego samochodu.

Nie zauważyłem żadnych nieprawidłowości jeżeli chodzi o zakłócenia przez telefon komórkowy.

Co od montażu to ja miałem wyciętą prostokątną dziurę idealnie na zmieniarkę (nad tą uchylaną klapką w schowku) więc wrzuciłem go tam i nawet go nie widać
    Za tym materiałem (wykońceniem) jest pusta przestrzeń tak że zmieścił się bez problemów i zostało jeszcze sporo miejsca

P.S.
    xradi ja też mam kaseciaka CHORUS ale z 2002

skroot's Avatar
    Data dołączenia
    Jul 2011
    Miasto
    Poznań / Wałcz
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8P
    Silnik
    2.0TDI BKD

Domyślny

Hej, a ja mam inne pytanie odnośnie Xcarlink:

Z uwagi na to, że słucham praktycznie jedynie setów w aucie, które nie trwają 3-4 minut, a raczej 60 ... 120 minut - czy bezproblemowo zmieniarka odtwarza utwór z tego samego miejsca, w którym ostatnio przerwano ? Byłbym lekko w****** jakbym za każdym razem po włączeniu autka musiał słuchać w kółko od początku. I druga sprawa - czy bezproblemowo odtwarza właśnie takie długie mp3'ki ?? 100 ... 300 mb ?

Z góry dzięki za odpowiedź i pomoc !!

lukas2710's Avatar
    Data dołączenia
    Aug 2010
    Miasto
    Mińsk Maz.
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.6 AKL

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez skroot Pokaż post
    Hej, a ja mam inne pytanie odnośnie Xcarlink:

Z uwagi na to, że słucham praktycznie jedynie setów w aucie, które nie trwają 3-4 minut, a raczej 60 ... 120 minut - czy bezproblemowo zmieniarka odtwarza utwór z tego samego miejsca, w którym ostatnio przerwano ? Byłbym lekko w****** jakbym za każdym razem po włączeniu autka musiał słuchać w kółko od początku. I druga sprawa - czy bezproblemowo odtwarza właśnie takie długie mp3'ki ?? 100 ... 300 mb ?

Z góry dzięki za odpowiedź i pomoc !!
    Kolego ja uzywam zmieniarki yatour ale mysle ze jest to identyczny produkt, mianowicie musisz niestety liczyc sie z tym ze kazdy utwór bedzie rozpoczynał sie od poczatku bez wzgledu na to gdzie zatrzyma sie jej odtwarzanie, natomiast pliki majace wage nieco wyzsza choćby taka jak podałeś, beda łądowały sie ciut wolniej,

skroot's Avatar
    Data dołączenia
    Jul 2011
    Miasto
    Poznań / Wałcz
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8P
    Silnik
    2.0TDI BKD

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez lukas2710 Pokaż post
    Kolego ja uzywam zmieniarki yatour ale mysle ze jest to identyczny produkt, mianowicie musisz niestety liczyc sie z tym ze kazdy utwór bedzie rozpoczynał sie od poczatku bez wzgledu na to gdzie zatrzyma sie jej odtwarzanie, natomiast pliki majace wage nieco wyzsza choćby taka jak podałeś, beda łądowały sie ciut wolniej,
    Hej,

Dzięki za odpowiedź. Szybkość ładowania mi raczej nie przeszkodzi. No chyba, że mówimy o dajmy 1-2 minutach dla pliku 100 MB. Ale jeżeli w Yatour nie ma zapamiętywania miejsca zakończenia odtwarzania i po załączeniu gra nutę od nowa to kicha jakich mało i dla mnie kompletnie sprzęt okazałby się nieprzydatny. Mógłby jeszcze ktoś posiadający Xcarlinka potwierdzić smutną wiadomość ?? Btw zaprogramowanie tego jest raczej proste jak drut dla ludzi to produkujących. Dramat, że nie ma takiej funkcjonalności ...

Data dołączenia
    Nov 2014
    Miasto
    BP
    Auto
    Audi A3 2.0 tdi 2006r.
    Model
    A3 8P
    Silnik
    2.0TDI BKD

Domyślny Jak zamontować zmieniarke xcarlink audi a3 2006 rok chatchback?

Witam. posiadam audi a3 hatchback 2006 rok w aucie jest fabryczny concert II chce podlączyc zmieniarke xcarlink. i tu moje pytanie gdzie puscic kable do schowka chyba ze ma ktos inny pomysl jak umieścic ta zmieniareczke . musze wiercic w schowku dziure na puszczenie kabla bo nie mam zielonego pojecia jak rozwiazac ten problem. pozdro

w!ras's Avatar
    Data dołączenia
    Jun 2014
    Miasto
    Kraków
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8P
    Silnik
    2.0T BWA

Domyślny

a ja mam takie pytanko, szukałem na forum i nie znalazłem. Mam A3 8P 06r radio concert II (1 din) + bose i zależy mi tylko i wyłącznie na podłączeniu kabla jack, spotkał się ktoś z czymś takim żeby z 1 strony była kostka do podpięcia z tyłu radia a z 2 strony końcówka jack? I jak to podpiąć żeby działało?

- - - Aktualizacja postu - - -

do usunięcia.

Data dołączenia
    May 2014
    Miasto
    Warszawa
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8P
    Silnik
    1.9TDI BKC
    Podziękował
    2 razy

Domyślny Audi Chorus II + cyfrowy emulator zmieniarki - wyświetlanie tyt. mp3

Witam, jak w temacie w swojej 8P posiadam radio Audi Chorus II do którego podłączyłem zmieniarkę Yatour. Muzyka odtwarzana jest z karty SD i teraz pytanie: na wyświetlaczu radia podczas odtwarzania muzyki jest wyświetlana informacja CD01 i np. Track 01, czy w przypadku tego modelu radia/zmieniarki jest opcja otagować tak te utwory, aby na wyświetlaczu pojawiała się nazwa wykonawcy i tytułu piosenki? Próbowałem coś kombinować z tagami nazwy wykonawcy i tytułu utworu, ale niestety po ponownym zapisaniu mp3 na nośniku wciąż na wyświetlaczu radia pojawia się przykładowo CD01 Track 01. Nie wiem czy ja nie umieć poprawnie otagować tych utworów, czy po prostu nie ma takiej technicznej możliwości w przypadku tego akurat sprzętu?

Data dołączenia
    Oct 2014
    Miasto
    Lublin
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8P
    Silnik
    1.9TDI BLS
    Podziękował
    2 razy

Domyślny

Witam, posiadam radio chorus, ale nie odtwarza mp3. Pogubiłem się już i nie wiem czy to chorus II czy chorus III itd. Chciałbym najtańszym kosztem (ale nie jakiś transmiter czy coś podobnego, zalezy mi na dobrej jakości dźwieku, jak z CD) dorzucić do tego radia mp3, jakaś zmieniarka lub coś podobnego, a może po prostu wymiana radia na inne oryginalne z demontażu? Audi A3 8P z 2007 roku bez tylnego wzmacniacza i tylnych głośników. Kto pomoże?

a-j-p's Avatar
    Data dołączenia
    Oct 2014
    Miasto
    ŁDZ
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8P
    Silnik
    1.9TDI BKC
    Podziękował
    13 razy

Domyślny

Ja kupiłem zmieniarkę Yatour jeszcze nie założyłem bo nie mam kluczy do wyciągnięcia radia ale myślę, że to najlepszy sposób na Mp3, USB,kartę SD

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Zasady postowania