Jak masz dwa kluczyki zakoduj jeden choć i wtedy zobacz, instrukcji szukaj tutaj w temacie lub na diagakom'ie. Sprawdziłeś od strony pasażera czy się kluczykiem otwierają?
Jak masz dwa kluczyki zakoduj jeden choć i wtedy zobacz, instrukcji szukaj tutaj w temacie lub na diagakom'ie. Sprawdziłeś od strony pasażera czy się kluczykiem otwierają?
|
15178 takie kodowanie zastosuj
Poza tym kluczem otwierasz tylko strone kierowcy. Tak jest w poliftach z ta pompka.
co do pilota nie masz anteny to jak chcesz aby pilot zadzialal??
Pompka nie ma znaczenia czy jest z uk czy europy - wszystkie sa takie same.
Przecież nie piszę, że ma pilot działać, bo dopiero czekam na kluczyk z pilotem. Antenę sobie wyprowadzę. Pytanie brzmi, czy jak będzie z pilota, to czy będzie otwierać wszystkie drzwi i dlaczego niby otwierając z kluczyka ma nie otwierać wszystkich drzwi?
Poniewaz pompka jest z alarmem i nie ma tej opcji. To ze czekasz na kluczyk to przeczytalem dlatego napisalem o antenie bo o niej nie wspomniales.
Pamietaj rowniez ze kodujesz pilot najpierw wpisujac +8192 i podlaczasz vaga i sprawdzasz czy jest reakcja na przyciski.
Rowniez kluczyk musi miec odpowiednie numery
Co do kluczyka to wiem, że musi działać na określonej częśtotliwości---> sprawdzone. Co do kodowania, to dzięki że przypomniałeś, bo po 90 stronach czytania tego wątku można się pogubićMyślę, że dam radę, tylko teraz zauważyłem, że na zawieszce do kluczyków nie mam pinu, tylko 1 naklejkę z 7 znakowym ciągiem literowo-cyfrowym (wiecie co to jest?). Muszę dokupić Vag-Tacho, żeby wyciągnąć PIN.
Mam problem z pompka centralnego zamka otóż zamyka wszystko lecz długo buczy przy otwieraniu jak i zamykaniu. Ostatnio rozsypał mi się kompresorek i kupiłem nowy z myślą, że porblem ustanie niestety nie ustanął... Przy wyciągnieciu przewodów i zatkaniu palcem pompka nadal buczy chociaż powinna się od razu wyłączyć więc nieszczelność układu eliminuję. Dodam, że starą pompke jak zatykałem palcami także buczała, a nowy kompresorek wytwarza o wiele mocniejesze powietrze. Co jest przyczyną? Proszę o szybką pomoc
Mam problem, otóż kilka dni temu otwierając auto kluczykiem (nie mam alarmu ani pilota, otwieram kluczykiem) usłyszałem dźwięk otwierania zamków
ale był on zdecydowanie dłuższy niż normalnie (takie buczenie słyszane z okolic tyłu auta).
Niby przestało i było okej.
Wczoraj okazało się że zamykając auto kluczykiem nie zamknął się bagażnik. Zamknąłem go kluczykiem i tak zostawiłem w pozycji poziomej [-].
Dzisiaj otwieram auto (bagażnik cały czas był zamknięty kluczykiem w pozycji na stałe [-].
Parkuje sobie później na mieście, zamykam auto kluczykiem. Patrze a drzwi pasażera się nie zamknęły, dopiero wcisnąłem ten bolec palcem i zatrzasnąłem drzwi.
Mam wersję 3 drzwiową, modelowe 2000.
Przyciski które mam w boczku drzwi kierowcy, czyli otwieranie/zamykanie powoduje że otwierają/zamykają się tylko drzwi kierowcy.
Z tego tematu wynikałoby że to pompka. Ale jak się za to zabrać?
Czy po wymianie pompki będę musiał kodować kluczyk?
Modelowo 2000, przedlift z elementami lifta tak? Kup jakąkolwiek pompkę przedlift z A3 i wymień sobie kompresorek.
Nic nie będziesz musiał kodować bo elektronika zostaje taka sama.
Filozofia turbo: Im szybciej jedziesz, tym szybciej jedziesz
=== Back in Black 8L 1.8T -> click ===
Tak, przedlift z nowszymi klamkami i chyba oświetlenie też poliftowe wewnątrz.
http://allegro.pl/listing/listing.ph...on=1&mode=desc
Obojętnie co wybiorę z tego, będzie pasować?
e:
idzie to jakoś sprawdzić przed zakupem nowego, czy ten mój jest faktycznie winny tej sytuacji ?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)