czyli biorę póki co oryg. takie jakie powinny być:
http://allegro.pl/audi-a3-8p-lampa-r...515295697.html
czyli biorę póki co oryg. takie jakie powinny być:
http://allegro.pl/audi-a3-8p-lampa-r...515295697.html
|
Kodowanie przednich świateł też jest US. Migacze ustawione jako postojówki :/
No i do tego zapewne brak w przełączniku świateł możliwości włączenia tylnych przeciwmgielnych bo w USA nie jest to wymagane więc to też musisz dołożyć bo mogą ci się podczas przeglądu czy kontroli doczepić
będę o tym myślał, póki co lampy na przód już zamówione, teraz na tył.
Jeszcze będę musiał pobawić się z wtyczkami, bo obecnie mam wtyczkę na H11 a na H7 jest już inna wtyczka
dzisiaj udałem się do znajomego i w VCDS-em wyłączył mi świecący kierunek w trakcie używania świateł drogowych i mijania.
Teraz tylko migają w tracie włączenia kierunku.
Do tego usunąłem światła do jazdy dziennej i xenony.
Ktoś będzie potrzebował xenony z całym osprzętem to zapraszam na PW stan BDB.
Teraz zostają światła z tyłu i problem z głowy.
Znajomy radził mi, abym pomalował tylne żarówki od kierunków na zielono co da pomarańczowy kolor.
Z tym malowaniem to wg. mnie bardzo kiepski pomysł :/
Znajomy to chyba ASP kończył
Koszt zwykłych tylnych lamp jest na tyle śmieszny, że pewnie wyjdzie Cię tyle samo (jak nie taniej) co zielona farba. Tym bardziej, że potrzebujesz tylko zewnętrze lampy, wklapie zostają te same.
Wrzuć ogłoszenie nawet na forum, że kupisz zwykłe tylne lampy - sporo osób na ledy się przerzuca i stare im się walają po piwnicach![]()
Z tyłu już wymieniłem na wersje EU. I rzeczywiście nie opłacało się malowanie, a tym bardziej wymiana żarówki od kierunków na led kolor zielony. Jedna taka zielona ledówka to koszt 50 zł + wysyłka.
Dzięki kostszu
lampy z wersji US będą na sprzedaż. Z tego co słyszałem to ludzie szukają nawet takich.
Witam wszystkich.
Niedawno zakupiłem a3 8p po lifcie (2009) z USA.
Tylne lampy posiadają czerwony klosz, zakupiłem żarówki kierunkowskazów LED, które świecą na pomarańczowo (przebijają czerwony klosz), natomiast problemem jest świecący stop wraz z kierunkowskazem.
Czy jest ktoś, kto kodował już lampy w a3 8P po lifcie na lampach USA? Nigdzie nie znalazłem informacji na ten temat.
Będę wdzięczny za pomoc
Pozdrawiam
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)