z tego co pamietam to to inny jest w a3 i jak dobrze pamietam mam takowy na zbyciu razem z zamkiem
jest taki
z tego co pamietam to to inny jest w a3 i jak dobrze pamietam mam takowy na zbyciu razem z zamkiem
jest taki
|
Oczyścił pewnie z wierzchu aby i działa - przynajmniej ja tak zrozumiałem.
Jeżeli parametry styków są te same to na pewno ten. Wygląd identyczny, wymiary też.
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą, Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment.
Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
Ja miałem taki: http://allegro.pl/mikrostyk-zamka-vw...&aid=20493318&
W pełni rozbieralny.
Audi A3 8L AHF+ 3d
-chip
-egr out
-kat out
-18" sline
Czarna bestia
Mkirostyki są w środku tego co pokazałeś na zdjęciu - 2 szt. identyczne jak pokazali ignac112 i Flito:
Skoro są w pełni rozbieralne więc da się je wyczyścić i to na pewno nie z wierzchu bo to nic nie da - tylko właśnie w środku
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą, Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment.
Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
Właśnie zamowilem 2 sztuki. Wkurzalo mnie juz brak swiatwlka z prawych drzwi... Do tego nieco przeróbkę instalacje lampek w drzwiach bo i tak padla
Mam pytanie.
Do tej pory miałem 1/2 FIS i sygnał otwarcia drzwi kierowcy/pasażera/bagażnika wchodził jednym pinem do licznika.
W którym miejscu przewody ze wszystkich drzwi lacza się w jeden?
W poliftowym full fisie znalazłem piny za każde drzwi osobno. Mam juz wyprowadzone przewody z licznika, tylko gdzie szukać przewodów z drzwi?
Mam pytanie - 2 sztuki są w jednym zamku? A jeżeli nie mam alarmu to też są 2 sztuki?
Nie że mi szkoda kasy ale chciałbym wiedzieć dlaczego 2 sztuki i do czego każda z nich.
Już zbierałem się do kupna zamka a tutaj miła niespodzianka.
flito, jakbyś mógł to zdaj fotorelację z wymiany mikrostyku krok po kroku (począwszy od odkręcenia boczku), widzę że działasz ostro z a3 i jesteś aktywny na forum.
Ostatnio edytowany przez tuzim57 - 28-08-14 o 11:08
oto czujnika zamka
jeśli ktoś chce wymienić w tym czujniku mikrostyki to z góry mowie ze jest to niemożliwe
nóżki sa wtopione w czujnik wiec sam mikrostyk nie wyjdzie
bzdura tez jest ze można sobie je przeczyścić
co do wypowiedzi kolegi maniak5225 tak jak pisałem wymieniłeś czujnik nie mikrostyki
i tak to wygląda
jak ktos jest w potrzebie mogę odsprzedać czujnik tylko trzeba mi napisać ktory
Mi miga jak jest ciepło podsufitka i lampki w drzwiach - czerwona i biała oraz słychać cykający przekaźnik koło włącznika świateł - co do wymiany będzie?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)