|
testowałeś to w jakiś "gorących" warunkach?
Panowie a zestaw tarcze zimmermann i klocki ate do AHF? czy może całość ate?
Zybi. (20-09-14)
Co masz na myśli ?
Tak jak kolega napisał weź lepiej tarcze Zimmermann. Kupując ATE jak będziesz miał szczęście to trafisz właśnie tarcze Zimmermann tyle, że za wyższą cenę, jak szczęścia będziesz miał mniej to trafisz coś słabszego.
Klocki ATE będą ok ale taniej dostaniesz Ferodo premier lub Zimmermann'a i jakościowo będzie lepiej
Pozdrawiam
Adam
Zybi. (20-09-14)
Adam zaloguj sie na www.A4-klub.pl
bedziesz miec okazje sprzedac troche swojego stuffu
tam chłopaki handlują czesciami az miło
tutaj masz link po zalogowaniu:
http://a4-klub.pl/index.php?/forum/1...ia-komercyjne/
Spokojnie, nie chodzi tylko o sprzedaż a podzielenie się swoimi spostrzeżeniami oraz doświadczeniem.
Sprzedawać oczywiście na forach też sprzedajemy ale w żadnym wypadku nie naciągamy, z reguły dajemy gwarancję najniższej ceny, myślę, że to dobra współpraca
Pozdrawiam
Adam
Buzz, ja wcześniej jeździłem na EBC TurboGroove i Redstuff. 312mm w swoim ASZ. Przy mocnej dynamicznej jeździe i mocnym deptaniu spisywała się znakomicie!
Miałem to dobrych kilka lat temu. Zrobiłem na nich ~30tysięcy. Teraz jeżdzą w s3 i też nie mają lekko. Klocków pomimo 50t km jeszcze coś tam ostatnio widziałem. Tarcze proste i chętne na następny komplet. Minus taki, że miały czasami manierę delikatnego popiskiwania.
Obecnie coraz częściej słychać głosy z internetu, że to nie jest już tak samo dobry produkt a objawy piszczenia są coraz bardziej nagminne.
Osobiście przerzuciłem się na Zimmermana i Jurida.
My life be like Ooh Ahh...
... wracam do gry![]()
BKD+GTB2260VK = 245ps/510Nm
by EvolutionMotorSport
mój golf mk1 http://www.a3-club.net/forum/showthr...57#post1331057
Adam, nikt tutaj nie mowi o naciaganiu, wbijaj sie na forum, nie pytaj
tam ludzie maja większa wiedze na temat hamulców i patrzą na to z dużo szerszej perspektywy
tutaj wszystko na razie raczkuje a niektórzy zyją jeszcze w epoce Ate i szajstrolla
ale i na nich przyjdzie odpowiednia pora
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)