Również potwierdzam, Celebration pachniało 2-3 dni, potem trzeba wąchać z bliska
Już niedługo nowa tura, nowe zapachy![]()
Również potwierdzam, Celebration pachniało 2-3 dni, potem trzeba wąchać z bliska
Już niedługo nowa tura, nowe zapachy![]()
|
U mnie Celebration wytrzymało niecałe 2 tygodnie, póżniej nie było nic czuć. Zapach bardzo przyjemny, ale nietrwaly w porównaiu do np. Coronado Cherry.
natestowałem sie wszystkich zapachów juz ,bo handluje nimi i powiem tak ,ze to wszystko zalezy od tego ile olejku eterycznego wleja do puszki. czasami zapachy naprawde daje rade ,a czasami otwierasz puszcze i nic nie czuc ,wszystko zalezy od serii,
Na początku listopada miała być nowa tura, już jest połowa![]()
coronado cherry to jest jedyny zapach, który utrzymuje się dłużej niż pozostałe kupione prze zemnie. Z drugiej strony moja narzeczona stwierdziła, że to kwestia przyzwyczajenia do zapachu bo ona czuje zapachy znacznie dłużej![]()
Kupiłem ten zapach coronado cherry do swojego auta i za każdym razem, jak wchodzę do samochodu nie czuję wiśni, tylko prażony mak. Jak na świętaLubię mak, więc może być
![]()
następną turę zaczniemy w tym tygodniu, najdalej w przyszłym
caliante cofee, zapach super, ale 2 tygodnie i po sprawie![]()
Ostatnio edytowany przez sarin - 16-11-14 o 20:15
Zbliża się nowa tura więc przydałoby się coś zamówić, ktoś miał styczność z tymi trzema:
- arctic ice
- laguna breeze
- pacifica peach
Jak wygląda ich trwałość, intensywność i oczywiście sam zapach?
Małe prawie czarne: http://www.a3-club.net/forum/showthr...a-quot-by-GZyl
Mam pytanie z innej beczki, gdzie stawiacie swój zapach CS w a3 8p aby najlepiej pachniał i oczywiście nie przeszkadzał ?![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)