Samopoziomowanie - jak sie uprzesz - za jakies 500zl zalozysz.
Twoja decyzja, montujesz jak w fabryce i masz spokoj albo denerwujesz sie jak widzisz miski przy drodze
Moim zdaniem albo caly komplet albo zwykle lampy.
Samopoziomowanie - jak sie uprzesz - za jakies 500zl zalozysz.
Twoja decyzja, montujesz jak w fabryce i masz spokoj albo denerwujesz sie jak widzisz miski przy drodze
Moim zdaniem albo caly komplet albo zwykle lampy.
Filozofia turbo: Im szybciej jedziesz, tym szybciej jedziesz
=== Back in Black 8L 1.8T -> click ===
|
marcelm (18-11-14)
potrzebował bym wymiarów lampy polift xenon by wiedzieć mniej więcej jakiego pudełka szukać do wysyłki lampmoże ktoś mniej więcej zna wymiary lamp
![]()
ja Ci radzę: czym większe pudła tym lepiej zabezpieczysz lampy![]()
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
tak tylko chcę mnie więcej znać wymiary wtedy wezne większe by wszystko ładnie i stabilnie było
a jak już to przyszły tydzień czy za 3 tyg ?
Ja w a6 jeździłem też około 3 lata i nie było problemu czy przy kontrolach czy przy badaniu technicznym.
również jeżdżę bez samo poziomowania a po wymianie teraz żarników xenon świeci jak talala
dobrze ustawione światła w niczym nie przeszkadzają
UWAGA! Skargi i żale do firmy BARTPOL Ostrowiec Św ( oddział Kingsoftu )
http://www.a3-club.net/forum/showthr...-Kingsoftu-%29
aby aby aby aby aby aby
mam pytanie do znawców jako że prawa lampa świeciła mi mocno w górę myślałem że mam zaczep w środku jakiś pęknięty lub coś w tym stylu ale po wyjęciu środek lampy jest sztywny co może być przyczyną tego że ona tak świeci w górę
Nie wymieniałeś ostatnio żarówki? Czasami jak ktoś wciska wtyczkę H7 lub te od H1 to silniczek potrafi wyskoczyć z uchwytu i zaprzeć się. Jak wyskoczy to automatycznie wkład idzie do góry.
Stawałeś pod ścianą, skoro twierdzisz, że prawa świeci wyżej?
Może mowa o doświetlaniu pobocza, które w A3 doświetla nawet mieszkania na 1 piętrze, taki krój przesłony " ___/ " wysoko świeci prawą stroną
Sam chcę to przerobić u siebie, na wzór z Passata B6 tj. " ____/----- "
A3 8L Hatchback 3D 1997r [1.6 AEH - 101/145] → A3 8L Hatchback 3D 2001r [1.8t AUM - 229/322] → A4 B6 Avant 2002r [1.9tdi AVF - 164/374] → A3 8V Limousine 2015r [2.0tfsi CNTC - 343/487]
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)