|
To jakie lampy polecilibyscie do tylu?
Siema,
jak ustawić w poliftach HELLA wysokość (długość świecenia) ??
Zmieniłem prezdlifty na polifty, byłem na OSKP ale tak mi typowy Mietek ustawił, że świecą może z 10 - 15 m do przodu.
Przedlifty dalej świeciły, ale chyba nie były ustawione. Teraz całe światło skupia się zaraz przed samochodem.
Którym pokrętłem kręcić aby wydłużyć choć trochę zasięg?
tym od strony grilla
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
BartekPDKP (19-12-14)
a masz lampy z reg.elektr. masz silniczki
przy włączniku św. masz pokrętło, tam pokręć
UWAGA! Skargi i żale do firmy BARTPOL Ostrowiec Św ( oddział Kingsoftu )
http://www.a3-club.net/forum/showthr...-Kingsoftu-%29
aby aby aby aby aby aby
Mariusz przy włączniku mam ustawione na 0, więc jeśli przekręce na 1,2 lub 3 to opadną bardziej.
Ten Mitek typowy diagnosta jak ustawiał, patrze a on tak na oko chyba to robił, niby miał urządzenie z jakimś lustrem, ale odległości od samochodu żadnej nie pilnował...
Dzięki Grabek, podjadę do ściany i będę podnosił, chociaż trochę![]()
ja bym Ci proponował jechać jednak do innego diagnosty. Ty sobie będziesz kręcił... a innych będziesz oślepiał. Niestety nie tak to ma działać.
Prawdopodobnie Mietek zawalił sprawę i trzeba go skonfrontować z innym Mietkiem i ustawić lampy tak jak mają być ustawione. Druga sprawa że jeżeli będą dobrze ustawione a dalej będą kiepsko świeciły to znaczy że masz kiepskie odbłyśniki.
odbłyśniki nowe, więc diagnosta zawalił - ja zawsze ustawiam światła u diagnosty na 1 lub 2 (trik zapożyczyłem od warhammera)
[*] Jurek warhammer - 14.08.2015
BartekPDKP (19-12-14)
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)