Pompka włożona od polifta. Śmiga aż miłoKlapa i drzwi się otwierają, podnoszenie szyb z kluczyka itd.
Pompka włożona od polifta. Śmiga aż miłoKlapa i drzwi się otwierają, podnoszenie szyb z kluczyka itd.
|
Witam mam pompkę centralki o nr. 8d0863257C jaki zamiennik mogę kupić żeby działał pilot,z góry dziękuje za pomoc.pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez matador7711 - 29-12-14 o 12:52
witam czy moja pompka 8L0 862 257 E obsługuje pilota bo z pierwszej strony wynika że tak ,,8L0 862 257 E obsługuje DWA i Pilota radiowego'' co oznacza DWA i co mógłbym zrobić żebym mógł otwierać pilotem ?jaka częstotliwość pilota itp.?
DWA to fabryczny alarm.
Witam.Mam pompke 8D0 862 257 E kodowanie 14913 bo nie mam fabrycznego alarmu,z piota wszysko działa, ale z kuczyka otwierają sie tylko jedne drzwi, pompka sie nie włacza,natomiast zamykają się wszystki.Dziś zrobiłem test jeden kluczyk w stacyjke na zapłon, drugi w zamek i działa wszysko(zamyka,otwiera)ktoś wie o co chodzi,kodowanie?
Drugim działa ale jak pilotem zapytam? Z kluczyka w zamku zawsze tak będzie, ale pilot jak masz zapłon nie powinien działać. U mnie zamykało wszystko a otwiera tylko kierowcę. Po zmianie kodowania zapamiętała tylko pare dni nowe i powróciła do swojego dziwnego, więc wymieniłem. Spróbuj zakodować pompkę inaczej i zobacz jak będzie działać wtedy, jak nic się nie zmieni to pompka do wymiany, chyba ze chcesz się bawić w elektronika ( w tym przypadku raczej wirnik jest cały).
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Z pilota wszystko ok szyby,drzwi,klapa.Tylko z kluczyka tak jest(drzwi kierowcy,pasażera)zamyka wszystkie a otwiera jedne.
- - - Aktualizacja postu - - -
Zmiana kodowania nic nie dało,przyjmuje wszystko ale bez zmian.Jak się cieplej podmienie pompki, tylko druga z końcówka C.
Dzisiaj chciałem sobie uaktywnić automatyczne zamykanie zamków po przekroczeniu 15km/h, włączyłem VCDS'a -> Centralny zamek -> Coding i dodałem 00032. Zamykanie działa i zamki otwierają się po wyciągnięciu kluczyka ze stacyjki, natomiast nie wiem dlaczego przestał mi działać pilot. Nie da się ani otworzyć ani zamknąć auta z pilota. W czym może być problem.
Kodowanie tzn?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)