|
Dokładnie wpisałem 00032. To jak zrobić żeby działało to zamykanie + wszystkie inne opcje które były wcześniej? Czyli pilot, sterowanie szybami itp?
Tak jest fabryczny alarm, ok chyba już rozumiem swój błąd. Tam wpisuje tak jakby sumę wszystkich opcji które chcę zastosować tak?
Noo działa wszystko co jestem w stanie sprawdzić w garażuDzięki, a czy byłbyś wstanie rozpisać mi teraz zastosowane funkcje, tak żebym potem mógł coś ewentualnie dodać albo odjąć (opcje). Zastanawiam się nad dźwiękowym potwierdzeniu zamknięcia auta, tak na wypadek szukanie samochodu na dużych parkingach w centach handlowych
![]()
Witam! Ktoś już pytał wcześniej, ale nie uzyskał odpowiedzi to zapytam i ja, może akurat...Przeszukałem już chyba całego neta i info są rozbieżne, więc nie mam nadal odpowiedzi na pytanie: czy pompka 8L0 862 257 E posiada moduł radiowy pod pilot?
Dzięki Szparag, musiałem przeoczyć tego posta![]()
witam,
mam takie pytanko, poniewaz moja pompka centralnego zaniemogła a przy okazji równiez chyba pilot bo w vagu go nie widzi
wiec czy jesli kupie pompke taka jak mam teraz czyli 8L0862257P to moge kupic pilot o numerze 4D0837231A, moj oryginalny pilot nie ma tej literki "A" na koncu a nie ma na allegro nigdzie takiego bez tej literki.
wiec teraz pytanie czy mi ten pilot zadziała?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)