Proponuję Tobie tańszą odmianę folii w sprayu Plastilak. 2 razy tańszy, efekt ten sam.
![]()
Proponuję Tobie tańszą odmianę folii w sprayu Plastilak. 2 razy tańszy, efekt ten sam.
![]()
Ostatnio edytowany przez t0bby - 04-08-13 o 12:12
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
|
Skoro kazdy odradza to na razie sie wstrzymam i zrobie to raz a porzadnie, dziekuje za wszystkie odpowiedzi![]()
Przymierzam się do pomalowanie grilla na wiosnę plastidipem w czarnym macie i myślę, czy fajne byłoby maznąć felgi, ale tylko od wewnątrz (czyli front felgi i ramiona zostają ori, a w środku na czarno), tylko czy jest sens i czy to się w ogóle utrzyma na tej powierzchni?
![]()
Musiałbyś malować całość. Jeśli będzie tylko w niektórych miejscach to łatwiej farba będzie odchodzić, na przykład kiedy będziesz myć pod ciśnieniem.
ewentualnie można by zahaczyć o ranty na zewnątrz, a ramiona zostawić srebrne. Ma ktoś może foto takich felg? bo nigdzie nie mogę znaleźć jakby to się prezentowało?
Wg mnie bez sensu tak się trudzić z przygotówką, oklejaniem itp, żeby po dwóch miesiącach się wkurzać że masz ranty poobryzane. Inni wypowiadali się, że na felgach plastidip ma ciężej z wytrzymałością. Jak chcesz się bawić w takie dekale to daj do normalnego malowania.
Miałem na swoich felach plastilaka- fajnie, ale problem się pojawia w momencie, kiedy jest odprysk- nie zrobisz żadnej zaprawki ani nic... Uważam, że koła- jak masz dopsione- to lepiej dać do profi lakierownia. Takie moje zdanie... Chyba, że chcesz na jeden sezon się nacieszyć, to jest ok![]()
ok ok, chce je tak czy siak pomalować więc może rzeczywiście lepiej lakier, ale czy dobrze myślę i w ten sposób w jaki chce to zrobić można by uzyskać fajny efekt że felgi będą czarne tylko w środku? może ma ktoś jakieś zdjęcie takiego moda?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)