Bartek patrz moj post wyzej.
Ploplek mozesz kupic na allegro
Bartek patrz moj post wyzej.
Ploplek mozesz kupic na allegro
|
Juz kupiłem obudowę na akulomator na allegro i za dozą a na mazowieckim jest ale daleko szukam gdzieś bliżej i żeby sprawdzic
Witam, jestem nowy więc przepraszam jeśli przerwałem inny wątek, ale wydaje mi się, że piszę w odpowiednim temacie. Mianowicie kupiłem ostatnio Audi A3 8L z 99roku, zostało sprowadzone z Francji i ktoś tam wyciągnął pompkę centralnego zamka... Po numerze VIN sprawdziłem w sklepie, że powinna tam iść 8L0862257N lub M ale ciężko takie znaleźć i taką samą częstotliwość ma pompka z końcówką B, którą można kupić, moje pytanie brzmi następująco, czy ona powinna działać? Problem jeszcze polega na tym, że mam tylko jeden kluczyk, na dodatek włączył się alarm, chyba nie oryginalny bo jest taka dioda włożona w części deski rozdzielczej od kierowcy w okrągłym plastiku i teraz nawet nie mogę odpalić... Oczywiście nie działają szyby, centralny... i jak tylko coś zrobię przy audi to wyje alarm... Jak sobie z tym wszystkim poradzić? Proszę o pomoc...
Pompka zadziała każda jaka zainstalujesz, to na pewno od oś je alarmu to nie pomogę..
Panowie rozwiązałem problem z moją pompką, mechanik który naprawiał mi 2 zgnite piny tak "fachowo" to zrobił że niech go...
Oddałem do innego mechanika bo miałem przeczucie że da się tą pompkę odratować i miałem rację![]()
Przy okazji rozsypał się wirnikzamówiłem na allegro, wymieniłem, nie bez problemów bo w rękach został mi króciec na który wsadza się gumowy wężyk (swoją drogą wężyk był za krótki, nie było możliwości wsadzić go w otwór), niestety miałem problem jak DeadSleep pompka działała, ale zawsze pompowała do 20s, napisałem do gościa od którego kupiłem silniczek, zaproponował żebym mu przysłał całą pompkę, tak też zrobiłem i za kilka dni miałem już sprawnie działającą pompkę, ale nie powiem bo trochę mi krwi napsuła
![]()
Czyli rozwiazanie masz. Zle poskladales pompke a raczej sam grafit.
Dziękuję za informacje o pompce Szparag, a ktoś wie jak sobie poradzić z alarmem?
Aha, a co chodzi o wypięcie to co dokładnie trzeba zrobić, bo kolega mówił mi że muszę iść za każdym kabelkiem, których jest cała wiązka i odłączać przy ich końcach i rzeczach do których są podłączone, bo inaczej się nie da? dodam że wyje nawet jak się odłączy akumulator...
Nie znam się na alarmach niestety, więc tutaj nie jestem w stanie pomóc. Może któryś z chłopaków coś więcej podpowie..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)