Mirek znów zawierzam i spróbuje w tygodniu obejrzeć, poprzednia propozycja była super![]()
Mirek znów zawierzam i spróbuje w tygodniu obejrzeć, poprzednia propozycja była super![]()
|
Służby SPecjalne - bardzo dobry film
Podobny do drogówki![]()
Dla mnie też bardzo dobrze zrealizowany polski film. Pokazane realia, życie tych ludzi. Wybór pomiędzy miłością, życiem a ojczyzną...
Długo po seansie jeszcze rozmyślałem nad tym filmem.
Szczególnie końcówka...
"Biedronka" - Zofia Wichłacz - Świetnie zagrała rolę,sposób pokazywania uczuć itp... mistrzostwo jak na pierwszy pełnoekranowy film z jej grą.
Każdy POLAK powinien to zobaczyć !
Ja w niedziele ogladalem. Dla mnie 7/10.
Podobnie jak Kasia, Pingwiny z Madagaskaru 10/10 i polecam każdemu ;]
Jesli ktos lubi tematy wojenne to polecam "Upadek" (Untergang). Fajnie zrealizowany film, dla mnie 8/10
stary ale jary
Próbowałem obejrzeć "Interview" , polski tytuł "wywiad ze Słońcem Narodu "
Film przez ktory rzekomo koreanczycy poblokowali amerykanskie serwery i takie tam zapewne reklamowe bzdury
Tego sie po prostu nie da ogladac, beznadziejnie, dennie glupia nibykomedia
Nowy film z Jasonem "Wild Card" również bardzo słabo, ani akcji, ani dramatu, ani dialogów, nic...
za to milym zaskoczeniem jest dla mnie "Glupi i glupszy bardziej "
okazuje sie ze mozna po 20latach zrobic dobra kontynuacje
Niektorzy zapewne pamietaja japonska superprodukcje z 2012 Rurouni Kenshin
Nowoczesnie zealizowana opowiesc samurajska ( wedlug Mangi )
film wymiatał
prawie rownoczesnie pojawila sie czesc 2 i 3 , warto zobaczyc cala trylogie
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać![]()
Śmieć / Trash bardzo fajna historia opowiedziana w sposób jaki mi odpowiada, daję 8 / 10
Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać![]()
Plan ucieczki - fajne kino z Arnoldem i Sylwestrem w więziennym klimacie. Ciekawy pomysł na film z humorem i przemyślaną fabułąOczywiście trochę fajerwerków pod koniec ale miło się ogląda. 7/10
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)