Jakie opony najlepiej wybrac jesli chodzi o rozmiar 225-235/35/19?
Budzet okolo 2000zl.
Jakie opony najlepiej wybrac jesli chodzi o rozmiar 225-235/35/19?
Budzet okolo 2000zl.
|
No najlepiej to kupić gumowea na czym Ci zależy, bo przy tym rozmiarze 2000 nie powala i co to znaczy około - to do 2000 może być więcej niż 2000..
Siemanko
Może coś doradzicie jakie opony kupić na lato cena do 2000zł , rozmiar felgi 18" i tu teraz się zastawiam czy kupić 215/35 czy 225/40 ,chodź bardziej na ten rok przekonuje mnie 35 a szczególnie ,że chcę wsadzić gwint . Tylko sam nie wiem jak z komfortem jazdy na mniejszym profilu i szerokości na 18"-stkach .
Zalezy mi na tym ze opony mocno nie halasowaly i nie zuzyly sie po 2-3latachrocznie robie ok. 12tys.
A co do ceny to maks 2500.
pawel_dziki (22-02-15)
witam które oponki byście wybrali spośród dwoch modeli:
195/65 R15
goodyear efficientgrip performance
czy może
nokian LINE
![]()
rzuć monetą. Wybór między takimi samymi oponami. Jak Ci zależy bardzo na opinii, to ja bym wybrał tańsze.
Witam,
zastanawiam się nad zakupem takich opon na przód. Zna ktoś te gumy i może się podzielić opinią?
Waszym zdaniem, która będzie lepsza Nankang NS 2 czy Nankang NS 20 w rozmiarze 225/45R17?
Teraz jeszcze pytanie; Aktualnie mam z przodu 225 i słabą trakcję (być może przez kiepskie gumy), waszym zdaniem na przód lepiej założyć 215 czy 225? Najbardziej zależy mi na przyczepności podczas przyspieszania.
Nankang NS 2
http://www.oponeo.pl/model-opony/nan...gkMaAjQj8P8HAQ
Nankang NS 20
http://www.oponeo.pl/dane-opony/nank...R-UaArDI8P8HAQ
PS: Może ktoś zaproponuje jakąś alternatywę w podobnej cenie. Przyznam się, że zależy mi na bieżniku w kształcie V (jodełka).
Pozdrawiam Paweł
Korzystając z sytuacji i ja poproszę o poradę. Na lato wchodzą 16' alu i będę potrzebował nowych opon. Najbardziej zależy mi na przyczepności, w lato i tak jeżdżę z zamkniętymi oknami i słucham radia więc te parę decybeli w tę czy tę mi nie przeszkadza. Jeżeli chodzi o rozmiar, to nie ma to dla mnie większego znaczenia, ma się trzymać drogi. Kwota jaką chcę przeznaczyć za komplet to jakieś 1600zł.
Za 1600zł a nawet taniej kupisz nokiana line albo fulde sport control u mnie takie opony to koszt 260zł szt. z montażem
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)