Bardzo możliwe że to tuleje wahacza. U mnie trochę skrzypialy przy hamowaniu. Wymień odrazu na tuleje z S3 to wytrzymają dłużej niż dwa lata.
Bardzo możliwe że to tuleje wahacza. U mnie trochę skrzypialy przy hamowaniu. Wymień odrazu na tuleje z S3 to wytrzymają dłużej niż dwa lata.
|
Chcę kupić komplet tulei wahacza poliuretanowych.
http://www.strongflex.eu/pl/volkswag...dnia-30mm.html
I tutaj przy przedniej tulei piszę że były 30 i 45mm, która tuleja do A3?
Witam. Proszę, o pomoc. Chcę wymienić tuleje. Nie wiem jakie będą odpowiednie do quattro. Jestem zielony, jest mało info co do kupna kompletu gum do tej wesji. Możecie powiedzieć mi co mam kupić??![]()
elementy gumowo metalowe z rys
kup oryginal z ASO albo poliuretanowe
Dzięki. A co do poliuretanowych, to jakiej firmy polecasz?
Chłopaki szybkie pytanie, mam do wymiany tuleje wahacza, jakie wybrać? czyżby tylko LEMFORDER wchodził w grę ? - 1,9 tdi agr
podobno są jakieś przednie i tylne z przodu wahacza, ja mam do wymiany tylko te przednie. chyba że mam wymienić od razu komplet?
jeżeli tak to jakie? gdyby ktoś podał numery czy jakieś namiary to byłbym wdzięczny
edit ... POTRZEBUJĘ TAKI KOMPLET >>> http://allegro.pl/lemforder-4-tuleje...334064005.html <<< ???![]()
Ostatnio edytowany przez komander - 01-06-15 o 12:49
Biez ten komplet który podałeś w linku. Wymieniaj od razu wszystkie tuleje bo po co później drugi raz wachacz wyciągać.
komander (02-06-15)
Te przednie i tylne masz w komplecie na aukcji w zestawie. Bierz LEMFORDER'a. Żadne zamienniki bo szybko przywitasz sie z "gąską" ewentualnie poliuretany![]()
ALHandra serial 1,9TDI ALH 90+ ------> 120KM 269Nm------> 140KM 340Nm ------>------>???
piteroo21
komander (02-06-15)
mam pytanie gdzie można kupić tuleje poliuretanowe numer na rys 25, 26 i 27tylko nie z powerflexa
Nie mam dostepu do kompa a na telefonie ciezko sie szuka stad pytanie moje. Jaka jest srednica stabilizatora w ASV ?? Mam dylemat czy 19mm czy 21mm potrzebuje gume? Jutro moge zmierzyc ale moze ktos odpisze szybciej![]()
Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)