Mam go dopiero od 2 dni, póki co niby działa ale tak jak pisałem przy włączonym AC teraz grzeje, nie wiem jak będzie latem
Mam go dopiero od 2 dni, póki co niby działa ale tak jak pisałem przy włączonym AC teraz grzeje, nie wiem jak będzie latem
|
Będzie tak samo , teraz też powinien chłodzić
Podpis niezgodny z regulaminem forum. Patrz pkt 22
ale uparty jestes. wszyscy to przerabiali i mimo tego nadal nie wierzysz.
Też się łudziłemw końcu przełożyłem bebechy
Było: A3 8P 1.9TDI, 147KM by CS.
Jest: A3 8V 1.4TFSI s-tronic, 165KM by KingSoft![]()
Nowa A3 8V - Czarnulka by komono!
"Ile można spać? Trzeba forum ogarniać" - motto moderatora(ów)!
U mnie panel z q3 działa p&p - AC też - tylko ja mam przedlifta z 2008 roku, być może ma to jakieś znaczenie.
Czaro tyle ma to wspólnego, że u mnie poliftowy panel a3 oraz panel od q3 działają p&p (wszystkie funkcje).
Dodam tylko od siebie, że nie każdy przedliftowy klimatronik nadaje się do przełożenia elektroniki. Rozebrałem już z 3 klimatroniki i zauważyłem pewną zależność. W modelach z poczatku produkcji, rok 2003/2004 jest inny wyświetlacz - ma inaczej doprowadzone sygnały do szkła - gumka przewodząca jest dłuższa (nie mówie o wysokości). Z tego właśnie powodu NIE JEST możliwe przełożenie wyświetlacza od polifta do niego (polift mniejszy raster wyprowadzeń i gumki są krótsze). Po złożeniu całości na wyświetlacza same śmieci. a po zamontowaniu nowego wyświetlacza widać odsłonięte pady od wyświetlacza na pcb nigdzie nie podłączone.
I wtedy wyświetlacz z gumkami zostaje ze starego klimatronika a bierzesz tylko koszyczek z nowego i wtedy wszystko ci działa prawidłowo.
Doposażanie - Elektryka - Diagnostyka Grupy VAG
Przerabiając swój klimatronik poprzenosiłem większość diód tak aby nie wycinać przegród na diody. Efekt idealny i wszystkie przyciski świecą z tą samą jasnością. Gdyby ktoś potrzebował to zrobiłem mały rysunek z polaryzacją wszystkich diód na płytce klimatronika:
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)