|
Nie do końca, pomocniku. Mógłbym kupić droższe, ale chodzi o to że jak porobię kąty to i tak te opony długo nie wytrzymają - z resztą wiem, że nie będę na tym kole jeździł jakoś bardzo długo i 18stki na 19stkę potem nie naciągnę![]()
A3 8P 2.0T 263KM i 394Nm - Gwinted fitmented in progress
Co do zeetexów ZT1000 nad którymi się zastanawiałem, to dwóch kolegów z pracy ma - jednemu mieli problem wyważyć i ma źle wyważone, a drugi wjechał na coś i już ma dziurę i oponę do wywalenia. Zbieg okoliczności może, ale dołożyłem trochę i zamówiłem Dębice Presto z 5 letnią gwarancją, mam nadzieje, że będą się w miarę trzymać i będą ciche.. zdam relację jak trochę pojeżdzę, mój brat ma w Touranie i sobie chwali![]()
Zalezy jak kto jezdzi, jak spokojnie to i opony hi fi bobo bedzie chwail bo np tatuskowi w aucie rodzinnym to sluza do przemieszczania sie z pkt a do pkt b. Natomiast jak ktos zapier.... To ju tedy opona robo robote, najwazniejsza zaleta zeetexa jest jego cena, potem lista zalet sie konczy![]()
Miały nankangi ale trafiła sie wg mnie ciekawa okazja i w cenie 575zł. zakupiłem 2x 225/45R17 UNIROYAL RAINSPORT 3 91Y.
parametry na deszczu A, opory toczenia C, głośność 71dB
287,5zł za sztuke z dostawą chyba nieżle
Zastanawiałem sie jeszcze nad 225/45R17 BRIDGESTONE ADRENALIN RE002 91W, bo bridgestone to bridgestone mimo parametrów: na deszczu C, opory toczenia F, głośność 71dB
Jednak po przyglądnięciu sie oponie ma strasznie płytko wyżłobiony bieżnik i wydaje mi sie że po połowie będzie slick już. potwierdził to sprzedawca że bridgestone nei ma startu do uniroyala wiec jutro wlatują i zobaczymy jak będą śmigać
numer obozowy 2483 : 22.10.2007
22.10.2007-->10.02.2008 forumowicz,
10.02.2008-->31.12.2011 klubowicz,
01.01.2012---> kombatant wojenny, to juz rok na emeryturze
tysiace postów, 27 tematów, dziesiątki spotów, 2 OP, 6 ostrzeżeń oto JA
Tatuś sie kilka razy karnął eSką na rainsportach 3 i na ten sezon sam się na nie przesiadł z continental'i, nie mówie, że te opony są najlepsze, ale jestem zadowolony, moim stylem jazdy je dokończę w tym sezonie i na przyszły sezon spróbuję Dunlopy BlueResponse.
Fiat Bravo 1.9 TD 100 => A3 1.8T AUM => S3 BAM
Ja zakupiłem Dunlopy sportmax rt ,szukałem opinii i w konću jeden gość mi je właśnie polecił ,gdyż myślałem bardziej już o tych BlueResponse ,a z tego co się dowiedziałem one są dobre to i owszem ale są do bardzie komfortowej jazdy , a sportmaxy rt do agresywniejszej i lepiej trzymają . We środę czwartek będę je miał , dam znać jak będą się spisywały .
Tez kupilem nowe RT ale jak narazie pogoda nie pozwala na to zeby je przetestowac![]()
Panowie i Panie,
Poszukuje opon do golfa 4 o rozmiarze 195/65 r15. Auto sluzy mi do dojazdow do pracy (jakies 60km w jedna strone).
Co mozeci mi polecic. 700-800zl na komplet chyba wystarczy.
Amerykańska Trójka 2.0T FSI SOLD 18.07.2015
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)