NietykalniMożna sie pośmiać i film oparty na faktach
Może jeszcze Prawo Zemsty dla mnie klasyk
NietykalniMożna sie pośmiać i film oparty na faktach
Może jeszcze Prawo Zemsty dla mnie klasyk
|
oba te filmy są fajne
Londyński Bulwar (London Boulevard) - 7,5/10. Dla osob lubiacych gangsterskie filmy w angielskim stylu. Ocena na FW nie jest zbyt wysoka, ale komentarze potwierdzaja ze niektorym sie podoba, w tym mipolecam
Służby specjalne - potwierdzam wyżej wymienione zdania na temat filmu i również go polecam. 8/10
Whiplash - 6,5/10. Dobry film, z fajna muzyka i gra aktorska, niosacy rzeczywiscie jakies przeslanie, wg mnie troche przesadzony i momentami w scenach majacych wywolac refleksje u mnie wywolywal konsternacje1h40min mozna poswiecic
![]()
Whiplash - ja kolega wyżej jednak ja daję pełne 7/10 - mimo iż nie mam nic wspólnego z jazzem i perkusją. Polecam film, ale czuję nie dosyt po ostatniej scenie...
Szybcy i wściekli 7 - fajny film dla fanów serii 7/10 a zakończenie 10/10
Szybcy i wścielki 7 - słaby, nierealny, przesadzony, kiepski. W tym filmie już nie chodzi o nielegalne wyścigi i fajne fury - ekipa zajmuje miejsca S.W.A.T. i rozwala niebezpiecznych ludzi z którymi nawet GROM sobie by nie poradził. Jak dało się przełknąć sceny z poprzednich części z czołgiem, samolotem i sejfem na autostradzie to tutaj wszystko jest bardziej efektowne niż w filmie science-fiction. Już nie wspomnę o wielu bójkach, skokach samochodami i eksplozjach w których nie została wylana ANI JEDNA KROPLA KRWI. Jedyna dobra scena to ta na samym końcu. Na uwagę zasługuje ścieżka dźwiękowa - w sali IMAX rozwalało płuca. Jako, że lubię całą serię, daję 6/10. Ale jako osobny film to takie 4/10... aż się boję 8-ej części...
Ostatnio edytowany przez fredi.master - 16-04-15 o 12:24
no dokładnie robi się z tego "M jak Litość" to jak z Piłą/do 3części była ok ale później kiszka
Szybcy 5/10
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)