Tak zupelnie PnP to nie pasuje bo trzeba trochę rurek dolotowych zmienic i dv przeniesc w inne miejsce. A kupiles to k04 od znajomego czy jakies inne dorwales?
Tak zupelnie PnP to nie pasuje bo trzeba trochę rurek dolotowych zmienic i dv przeniesc w inne miejsce. A kupiles to k04 od znajomego czy jakies inne dorwales?
|
Pilne
Od czego jest wtyczka u gory wariatora?
Po zlozeniu i podpieciu chodzil cichutko. Pochodzil troche i cos zaczelo napierdzielac. Wypinasz wtyczke - cisza. Podlaczasz - wali. Co jest 5??
A3 8P 2.0T 263KM i 394Nm - Gwinted fitmented in progress
Z tego co widze ta wtyczka wchodzi w "zawor faz rozrządu". Cxyli co, wariator mam jakims cudem nagle uszkodzony? Pomocy, mam rozebrane auto...
Dobra. I jak mam rozumiec ze po wpieciu jej cos mocno klepie, a po wypieciu jest cisza? Co jest nie tak?
Ok, wariator mam rozpierdzielony.
Moze ktos podac kontakt do regeneracji? Znalazlem ale kolo Żor, mam z 800km w jedna stronę a chce dzis po to jechac. Bede bardzo wdzięczny! Moze ma ktos numer do miejsca ktore jest choc troche blizej mnie, zawsze lepiej zrobić 900km niż 1500.
Ostatnio edytowany przez Pawliko - 16-04-15 o 13:20
Panowie pomocy, dzisiaj mechanik zabrał się za wymianę u mnie termostatu 2.0T BWA i na prawdę trzeba do tego wyjąć alternator i kompresor Klimy?
ELSA mowi ze trzeba wyjac alternator i rury plynu chlodzacego, pewnie zamiast wyciagac rury gosc wyciagnie sprezarke.
Jerzu, napewno nie naciągnął Cie na koszty. U mnie też termostat do wymiany bo bardzo wolno się nagrzewa i wg ELM-a trzyma 103-106stopni po rozgrzaniu. 104 włącza wentylatory. Czekam z tą wymianą przy okazji wymiany sprężarki bo roboty z tym masa
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Uwaga! Mój nick wymawiamy tak jak jest napisane: skrzypul a nie "skszypół"
205 1.9 GTi 128KM, CRX Del-Sol 1.6 136KM, A3 8L 1.8TQ 180KM, S3 8L BAM 260KM, A3 8P 2.0TQ 400KM
S4 B8 3.0 TFSi: 475KM
Chrysler Town&Country 3.6 290PS
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)