iparts próbowałeś tych "marketowych" o których wspomniałem? Zapewne nie..Tak czy inaczej, polecam ALCA i za te pieniądze nikt nie będzie zawiedziony - gwarantuje
![]()
iparts próbowałeś tych "marketowych" o których wspomniałem? Zapewne nie..Tak czy inaczej, polecam ALCA i za te pieniądze nikt nie będzie zawiedziony - gwarantuje
![]()
|
Ja ze swojej strony powiem że polecam Valeo Compact:
53cm -22zł
48cm -17zł
35cm(na tył) -marki HEYNER -10zł
Wszystkie ładnie zbierają,nie piszczą nie wibrują.
Kupiłem dzień wcześniej Valeo First i były do reklamacji, nie wiem moze za lekkie są i wpadają w wibracje![]()
No więc do do wycieraczek z marketu to mówie wielkie nieKupiłem komplet do siebie i przetarłem szybę założyłem wyjechałem zaczeło padać. Włączyłem, mówie ładnie zbierają. Spryskałem szybe i nagle na środku pola widzenia kierowcy zostaje wielka rozmazana plama wody. Przecierałem wycieraczki itp. Po prostu do wyrzucenia.
Zastanawiam się właśnie nad wycieraczkami Valeo.
Wycieraczka z marketu to też BOSCH (są w tesco) także może napisz jakiej firmy masz te wycieraczki. Spróbuj Alca... Na pewno za te pieniądze będziesz zadowolony. Ja mam u siebie już ponad 1,5 roku te same i zdążyły pordzewieć, ale pióra zbierają idealnie, aczkolwiek potrafią od czasu do czasu hałasować. Przez długi czas od kupna były niesłyszalne.
Moje Valeo do 8P, które mam do dwóch miesięcy niestety nadal piszczą. Drugi raz nie kupię. Ori z którymi kupiłem auto i Bosch, które miałem później nie zapiszczały ani razu.
moje valeo też piszczały i się nie ułoży, bosch był nieporównywalnie lepszy
też nie kupię już valeo
a ja bym już boscha z popularesów np do A3 8l nie sprzedał. Mieliśmy mnóstwo zażaleń na boscha, na valeo również ale mniej. Może Monika powinnaś posmarować wycieraczki wazeliną technicznąPP
Bosch popularesy robi w chinach, rzadsze tematy w belgii,
Valeo albo Polska albo Francja.
Zadowolenie klientów bezcenne
Najniższe ceny na części oraz oleje motul gg 347504, tel 663 962 604 , Rabat dla A3-club!
Marcin, nie chciałbyś wiedzieć jak robią je w Polsce![]()
Sporo osób chwaliło wycieraczki Alca z Tesco. Dla mnie też były ok jak za taką niską cene (komplet 20-30 zł). Ostatnio zaryzykowałem z wycieraczkami płaskimi czyli bezprzegubowymi tej samej firmy(50 zł komplet). Jak się jedzie spokojnie to ładnie zbierają. Od 140 km/h odlatują. Drugi raz bym nie kupił.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)