Wczoraj pierwszy raz widziałem film Wyspa Skazańców i jest pod niesamowitym wrażeniem tego filmu.
Wczoraj pierwszy raz widziałem film Wyspa Skazańców i jest pod niesamowitym wrażeniem tego filmu.
|
Film jest dobry pomimo kilku niedociągnięć. Za to wydaje mi się bardo płynnie zrobiony, pomimo że nawiązuje do starych automatów. Nie wiem czy kiedyś graliście w takie gry jak mortal kombat na automacie.
Ale w walce z Hitlerem bardzo ładnie została zrobiona sceneria, na tle machających, biegających, krzyczących (?) nazistów. Szkoda, że nie było więcej epickich pojedynków, kilka ciosów naprawdę rozbawiło mnie do łez.
Szczególnie ten w których fury zrobił 360 w powietrzy kopiąc jakiegoś kolesia. Żałuję tylko, że sam film nie był o wiele dłuższy. ;/
Ale godny polecenia 7,5 / 10
bardzo polecam mad max , warto iść do kina
Ex Machina przegadałem po tym filmie 4h bez przerwy
" plemię " film bez dialogów, bez napisów, ze szczątkowymi dzwiekami, bardzo mocne, prawdziwe kino :
" carte blanche " bardzo dobry polski film, Chyra rola oskarowa
" cienki bolek " ( Get Hard ) Ferell w koncu swietna komedia
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
byłem wczoraj San Andreas już nie da się tych katastrof ogladac cały czas to samo, nie polecam
Kraina jutra - Tomorrowland - zapowiadał się bardzo ciekawie, myślałam że jakoś inaczej będzie ten film wyglądać... ogólnie przyjemny do oglądnięcia lecz bez szału![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)