kysiekbb tak patrze na tą aukcje i myśle gdzie go zamonotowć bo właśnie mam TFSI na wierzchu i nigdzie widziałem takiego mocowania choć mam jednen pomysł
kysiekbb tak patrze na tą aukcje i myśle gdzie go zamonotowć bo właśnie mam TFSI na wierzchu i nigdzie widziałem takiego mocowania choć mam jednen pomysł
|
Witam mam od nie dawna S3 210KM i chciałem założyć BOV ino jakiego bo dużo można czytać itp. na pewno Hybryda ino jest kilka na allegro
http://allegro.pl/blow-off-dv-atmosf...770349542.html
pytanie czy ten może być lub macie jakiś sprawdzony inny taki co nie robi Błędów bo w sumie tego jest kilkaset na allegro a ja cały czas posuwałem się TDI a teraz naszła ochota an 1,8t
Ostatnio edytowany przez abyk - 21-11-14 o 22:19
Seryjny DV jest najlepszy.
Nie spotkałem jeszcze żadnego metalowego DV/BOV/Hybrydy która by trzymała cisnienie tak jak seryjna DV.
Chyba że komuś nie zależy na tym żeby silnik pracował prawidłowo to można założyć wtedy dowolny zawór.
powiem tak mi zależy na tym żeby wszystko działało prawidłowo czyli najlepiej zostawić jak jest nic nie zmieniać bo efekty dźwiękowe mnie nie rajcują zeby cos tam psyt czy jakiś inny dźwięk robiły
Jak komuś zależy na psssst, niech założy sobie metalowego TIPa i po problemie
witam jestem posiadaczem Blow offa Forge 1.8 T zauważyłem że zdania są bardzo podzielone na ten temat. U mnie w S3 nie zbyt słychac jakiekolwiek psyki itp kombinowalem troszke z full atmosferycznym ale poczytalem ze to szkodzi i pojezdzilem pol godziny i wystapila falowanie obrotow i check engine wiec zrezygnowalem. Zmienilem zaslepki w zaworze tak jak bylo orginalnie cos tam pokombinowalem z ustawaianiem ale przyznam sie ze nie zbyt sie na tym znam(chodzi o ustawienia twardosci tej sprezynki). Ktoś może ustawial taki zawór i wie jak to zrobić ?
Jakiego blow offa polecacie do 2.0T?
Jaki blow off do 2,0tfsi? Może cos wiecie na ten temat
Wyjaśnione
Ostatnio edytowany przez mateu898 - 11-08-16 o 13:33
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)