Bardziej woskowi na myjni bezdotykowej mogą zaszkodzić detergenty niż ciśnienie wody... Jak nie będzie się myło pianą czy mikroproszkiem, tylko spłukiwało zwykłą wodą lub zdemineralizowaną to nic się nie stanie.
Bardziej woskowi na myjni bezdotykowej mogą zaszkodzić detergenty niż ciśnienie wody... Jak nie będzie się myło pianą czy mikroproszkiem, tylko spłukiwało zwykłą wodą lub zdemineralizowaną to nic się nie stanie.
|
Z własnego doświadczenia detergenty na myjniach czysto.pl mało szkodzą Softowi. Myłem tam auto co dwa tygodnie w sezonie zimowym i wosk się utrzymał 9 miesięcy bez problemu, natomiast wspomagałem go BSD myjąc auto pod domem co też zapewne przedłużyło żywotność.
M4ciek (12-08-15)
Wszystko zależy od tego jak auto jest eksploatowane i jak wosk jest zabezpieczony a przede wszystkim jak nałożony. Wierzyć nie musisz ale tak jest![]()
zrób 2 woskowania i przebijesz powłoki 9H trwałością![]()
koledze chodziło o to ze ludzie wydaja grube hajsy na rożnego rodzaju powłoki, a tu prosze soft99 i lezy prawie rok![]()
Prawda taka ze jesli sie nie bedzie dbalo o to co polozone na aucie zaczynajac od zwyklych woskow po te z gornej półki kończąc na powlokach kwarcowych itp. to guwno z tego bedzie a i zywotnosc bedzie obnizona.
Ja sam używałem softa i wiem co potrafi. Na aucie mialem go okolo 7mies. bez zadnego stosowania qd po myciu i robil robote.
UWAGA! Skargi i żale do firmy BARTPOL Ostrowiec Św ( oddział Kingsoftu )
http://www.a3-club.net/forum/showthr...-Kingsoftu-%29
aby aby aby aby aby aby
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)