Witam.
Mam mały problem z siedzeniem pasażera. Nie działa pokrętło regulacji położenia fotela. Opuszczenie działa z trudem ale dziala... niestety podnoszenie juz prawie wcale nie ... Ktoś spotkał się z czymś takim ?
Witam.
Mam mały problem z siedzeniem pasażera. Nie działa pokrętło regulacji położenia fotela. Opuszczenie działa z trudem ale dziala... niestety podnoszenie juz prawie wcale nie ... Ktoś spotkał się z czymś takim ?
|
wykręć/rozbierz i sprawdź
http://www.a3-club.net/forum/showthr...849#post889849
Witam, prosze o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu z fotelem kierowcy strasznie drga na nierównościach jak nikt na nim nie siedzi, nie wiem nawet gdzie zajrzeć fotele a3 s-line skora 5d, dziwne trochę jest to chciałbym to naprawić, a nie wiem gdzie zajrzeć, prosze o pomoc
Twój samochód sam jeździ skoro fotel kierowcy drga ci na nierównościach jak nikt na nim nie siedzi?![]()
Sorki fotel pasażera drga na nierównościach nie wiem co jest przyczyny, a chce go naprawić jak sie da tylko czy ktos miał cos takiego
A sprawdzałeś czy trzeszczy we wszystkich położeniach ? Pokręć pokrętłem od regulacji oparcia.
Nie ma znaczenia na ile oparcie jest wychylona do przodu czy do tylu, trzeszczy, ktos podpowie jakie elementy mam wymienić żeby to działało i było sztywne, jak ruszam oparcie to jest luz na pokrętle i na szynach i gdzieś jeszcze ale nie umiem tego zlokalizować
Sprawdź czy nie masz luzu na nitach, które łączą stelaż fotela z szynami. Te nity również są osią dla regulacji wysokości fotela.
Ja mam taki problem i w sumie nie wiem jak go rozwiązać, nie da się też zbytnio zastąpić tych nitów śrubami, bo nity mają walcowaty kształt.
Cześć.
Fotele i kanapa z 5D będą pasować bez problemu do 3D?
jak wsiądziesz do tylu ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)