Przycisk od c/l home. W nocy jak masz to włączone po zamknięciu samochodu powinny świecić Ci sie lampy w aucie oświetlając drogę do domu
Przycisk od c/l home. W nocy jak masz to włączone po zamknięciu samochodu powinny świecić Ci sie lampy w aucie oświetlając drogę do domu
Było: A3 8P 1.9TDI, 147KM by CS.
Jest: A3 8V 1.4TFSI s-tronic, 165KM by KingSoft![]()
Nowa A3 8V - Czarnulka by komono!
"Ile można spać? Trzeba forum ogarniać" - motto moderatora(ów)!
|
poczytaj/to przycisk do funkcji Coming home leaving home w linku masz obsługę
http://www.a3-club.net/forum/showthr...ziennej/page11
Ostatnio edytowany przez klamamoto - 24-09-15 o 18:55
ok wielkie dzieki![]()
Taką wolną wtyczkę znalazłem za radiem, gdzieś z tyłu climatronika. Wiązka pod sterowanie ogrzewaniem foteli?
![]()
Witam . Chciałbym Was prosić o pomoc z czujnikiem zamykania maski . Wczoraj zakupiłem samochód i na pulpicie wyswietla mi ciągle otwartą maskę . Po otworzeniu jej zauważyłem , że wisi kabelek z czujnikiem . Na zdjęciu który wrzucę poniżej zauważyłem , że jedna wtyka (ta na końcu) ma iść pod "zamek" i tym się jakoś pomęcze . Na srodku kabla znajduje się jakaś druga wtyczka i za nic nie potrafię dojść , gdzie ona ma wchodzić . Jeszcze chciałbym się cofnąć do tej wtyki na koncu. Czy ją się tam normalnie wpina ,czy trzeba coś kombinować ? Z góry dziękuję za pomoc.
![]()
Ostatnio pod maską w okolicach silnika znalazłem takie coś.
Pytanie skąd to odpadło ?
https://drive.google.com/file/d/0B1W...ew?usp=sharing
Przy okazji szybkie pytanie - ale to już proszę o odp na priv aby nie zaśmiecać.
Za wymianę amorków z przodu zaśpiewali mi 1100 zł z robocizną - dużo ?
Ostatnio edytowany przez a-j-p - 30-09-15 o 08:16
Wyglada jak pianka spod gornej oslony silnika.
Tylko jak to mogło wypaść ? .....
Przejmować się tym czy olać temat ?
O ile dobrze pamietam ta pianka jest kwadratowa, wiec zeby spadla sama to musi byc gdzies przerwana. Zamontuj z powrotem i po problemie.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)