Strona 131 z 154 PierwszyPierwszy ... 3181121129130131132133141 ... OstatniOstatni
Pokazane rezultaty 1,301 do 1,310 z 1538

Temat: Jakie opony na zime polecacie ?

Data dołączenia
    Aug 2015
    Miasto
    Pomorze
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 5d
    Silnik
    1.6 APF
    Podziękował
    4 razy

Domyślny

I po co?

sylwek26's Avatar
    Data dołączenia
    Oct 2010
    Miasto
    Łęczna
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8T ARZ
    Podziękował
    4 razy

Domyślny

A co sądzicie o Pirelli snow control 3? Ja takie kupiłem w tamtym roku za 799zl z przesylka/kpl. Ale nie moge sie jeszcze o nich wypowiedzieć bo co to za zima była

Borys89's Avatar
    Data dołączenia
    Jun 2015
    Miasto
    Lidzbark Warmiński
    Auto
    Audi
    Model
    S3 8L
    Silnik
    1.8T BAM
    Podziękował
    raz

Domyślny

Gdzie najtaniej kupić opony? Oponek?

- - - Aktualizacja postu - - -

Oponeo miało byc

Przemek0922's Avatar
    Data dołączenia
    Jan 2015
    Miasto
    Ostrów Mazowiecka
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8T AJQ

Domyślny

marek_s3 po co te nerwy?? Ja tylko spytalem czemu tak uważasz. Myśle ze taki kormoran bedzie lepszy od nalewek, ja mam sava eskimo s3+ i uważam , że są dobre.

miotas's Avatar
    Data dołączenia
    May 2013
    Miasto
    TWIST/ Gdansk Kaszuby czasami
    Auto
    AUDI
    Model
    S3 8L
    Silnik
    1.8T APY
    Podziękował
    27 razy

Domyślny

No ok ujme to inaczej. Nie znam spedytora który kupuje nowe opony do swoich naczep. Do ciągników z reszta też nie wielu. Cała masa ciężkiego sprzętu jeździ na nalewkach. BTW pisząc ze to co napisałem jest totalna nieprawda masz na to jakieś potwierdzenie, np zestawienie sprzedaży albo coś w tym stylu...

Wysłane z mojej Nokia 3330

Data dołączenia
    Oct 2015
    Miasto
    PL
    Auto
    Audi A3 8P 2005 Tiptronic 09G
    Model
    A3 8P
    Silnik
    1.6 BGU

Domyślny

Ja z braku funduszy zakupiłem w zeszłym sezonie Achilles Winter 101 225/45R17 94V i jestem miło zaskoczony

Data dołączenia
    Jan 2013
    Miasto
    Gózd
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8T ARY
    Podziękował
    11 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez brasilia Pokaż post
    Dębica Frigo II
    dokładnie tak też polecam dębice w tej cenie śmiało kupisz i nie będziesz żałował

heko's Avatar
    Data dołączenia
    Jul 2009
    Miasto
    SJZ
    Auto
    Audi 2.0T
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    inny
    Podziękował
    670 razy

Domyślny

Ludzie o co Wy sie spinacie, chcecie niektorzy pokazac jacy jestescie 'fajni' bo macie opony za poltora kloca? Jezdzilem na takich za 120zl i na takich za 350zl i oczywiscie, ze roznice sa odczuwalne ale bez przesady. To ze ktos chce kupic komplet zimowek za 700-800zl nie znaczy, ze zaraz sie wylozy w rowie. Kiedys na bieznikowanych gumach wjechalem bez quattro na Rownice [taka gora niedaleko Ustronia] a facet obok z Rav4 zawrocil stwierdzajac, ze nie czuje sie na silach. O czym to swiadczy? Ano o jednym: ze najwazniejszym elementem tej samochodowej ukladanki jest czlowiek i to jak zachowuje sie na drodze. Narty za 20tys tez nikomu nie uratuja zycia w Alpach.

Co do nalewek w ciezarowkach to az rece opadaja. Spedytorzy to lepiej niech zajmuja sie szukaniem ladunkow a nie mechanika i czesciami. Jak firma jest porzadna to dba o flote i zadne druciarstwo nie wchodzi w gre. Przeciez tu chodzi o bezpieczenstwo wielu ludzi w promieniu tego czterdziestotonowego kolosa. Proste.
    Nie mam fejsa ani androida!

Patryk14's Avatar
    Data dołączenia
    Mar 2013
    Miasto
    Gdynia
    Auto
    Audi A4 1.8T AVJ Quattro
    Model
    A4 B6
    Silnik
    inny
    Podziękował
    13 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez heko Pokaż post
    Ludzie o co Wy sie spinacie, chcecie niektorzy pokazac jacy jestescie 'fajni' bo macie opony za poltora kloca? Jezdzilem na takich za 120zl i na takich za 350zl i oczywiscie, ze roznice sa odczuwalne ale bez przesady. To ze ktos chce kupic komplet zimowek za 700-800zl nie znaczy, ze zaraz sie wylozy w rowie. Kiedys na bieznikowanych gumach wjechalem bez quattro na Rownice [taka gora niedaleko Ustronia] a facet obok z Rav4 zawrocil stwierdzajac, ze nie czuje sie na silach. O czym to swiadczy? Ano o jednym: ze najwazniejszym elementem tej samochodowej ukladanki jest czlowiek i to jak zachowuje sie na drodze. Narty za 20tys tez nikomu nie uratuja zycia w Alpach.

Co do nalewek w ciezarowkach to az rece opadaja. Spedytorzy to lepiej niech zajmuja sie szukaniem ladunkow a nie mechanika i czesciami. Jak firma jest porzadna to dba o flote i zadne druciarstwo nie wchodzi w gre. Przeciez tu chodzi o bezpieczenstwo wielu ludzi w promieniu tego czterdziestotonowego kolosa. Proste.
    Tutaj nie chodzi o żadną spine, tylko chodzi o to że jest kilka modeli sprawdzonych już przez masę użytkowników które są w bardzo dobrych cenach i często jest różnica 100-150zł względem kompletu jednego i drugiego. Jeżeli ktoś ma zamiar szukać oszczędności 100-150zł na komplecie opon to rzeczywiście niech sprzeda auto i idzie kupić sobie miesięczny. Są sprawdzone opony które sprawują się idealnie w warunkach w których dany użytkownik się porusza i tyle. Jeżeli komuś szkoda dołożyć ~100-150zł do porządnego kompletu opon to rzeczywiście nie powinien zaglądać na takie fora. Niech oszczędzi sobie na paliwie i nie jeździ przez 2 tygodnie i dołoży do opon albo niech nie imprezuje 1 wieczór. Są rzeczy na których można oszczędzać, a czasami nawet warto, ALE NAPEWNO NIE SĄ TO OPONY I HAMULCE!!! Jeżeli ktoś w tych dwóch rzeczach szuka oszczędności to szkoda z nim dyskutować.
    PS. Ten post nie jest skierowany do nikogo bezpośrednio!!!

heko's Avatar
    Data dołączenia
    Jul 2009
    Miasto
    SJZ
    Auto
    Audi 2.0T
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    inny
    Podziękował
    670 razy

Domyślny

Wszystko rozumiem ale wez tez pod uwage, ze dla niektorych te 100-150zl moze byc sciana nie do przejscia i tyle. Trzeba uszanowac i sprobowac podpowiedziec a nie od razu komentarze w stylu, ze ktos zaluje kasy i won na autobus. Co to w ogole za odpowiedz jest z ta przesiadka..
    Nie mam fejsa ani androida!

Strona 131 z 154 PierwszyPierwszy ... 3181121129130131132133141 ... OstatniOstatni

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Zasady postowania