Czy ma ktoś jakieś spostrzeżenia o tych zapachach:
palm spring pineaple
hawaiian garden
cinamon garden
capristiano coconut?
Czy ma ktoś jakieś spostrzeżenia o tych zapachach:
palm spring pineaple
hawaiian garden
cinamon garden
capristiano coconut?
|
czy CS ma coś co pachnie jak wunder baum black classic lub podobnie? wczoraj miałem okazję powąchać cherry, nie mój klimat ale robi wrażenie skuteczność więc chętnie bym się skusił na coś z tej firmy..
New port new car- porażka. Nie czuć go w ogóle. Czuć jeszcze wunder baum, a tego nie..
Ten Garden też porażka max 10 pachnie
Po dostaniu przesylki z CS od sarina otworzylem Coronado i Newport. Powiem szczerze, ze wisienka jest mega intensywna, ale tez przyjemna jak dla mnie. Gdy wchodze do auta, nie mam jej za duzo, tak w sam razZ kolei po 3 dniach w aucie Newporta bylem troche rozczarowany jego zapachem a raczej jego brakiem. W porownaniu do Coronado prawie nie pachnie i dlugo sie "rozchodzi", poczulem go dopiero drugiego dnia. No i sam zapach jakos mi nie pasuje. Liczylem, ze bedzie cos podobnego do Newcara z Wunderbauma.
Mam jeszcze 3 inne zapachy - pina colade, route 66 i squash blossom, jak otworze, podziele sie wrazeniami
pozdrawiam
Nie wiem co macie za odór w autach, że ten newport Wam nie podchodzi. Mój post nie ma w zamyśle nikogo obrażać. Dajcie mu miesiąc. On ma za zadanie nie mapierdzielac po nozdżach. Używałem go przez 1.5roku do przedwczoraj kiedy to kupiłem sobie fajnego misiaka i skropiłem perfumami
Ale wrócę do tego NewCara bo jest o tyle fajny, że jest neutralny. Wchodząc do auta nie odczuwa się żadnego niemilego zapachu i o to w Nim chodzi.
WunderBaum to killer dla nozdży
Fakt, biorę z innego źródła. Może z tym z grupówki jest coś nie tak ale i tak będę Go bronił
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Uwaga! Mój nick wymawiamy tak jak jest napisane: skrzypul a nie "skszypół"
205 1.9 GTi 128KM, CRX Del-Sol 1.6 136KM, A3 8L 1.8TQ 180KM, S3 8L BAM 260KM, A3 8P 2.0TQ 400KM
S4 B8 3.0 TFSi: 475KM
Chrysler Town&Country 3.6 290PS
Po tygodniu wywaliłem New Cara z samochodu. Postawiłem w pokoju i ładnie pachnie. Otworzyłem za to Coronado Cherry. Wieczko od puszki położyłem w kuchni, a samą puszkę postawiłem w samochodzie. I co? MASAKRA. Jakie to jest słodkie! Aż mnie gardło o tego rozbolało. Wieczko, które postawiłem w kuchni, dało taki zapach,że po godzinie je wywaliłem, a do teraz nie mogę się pozbyć tego zapachu.Trzeba przyznać,że zapach jest intensywny, ale nie trafił w moje gusta.
100% poparcia. Coronado Cherry nie do wytrzymania, trzymałem w aucie praktycznie zamknięte, uchyliłem może na 0,5cm i waliło tak, że jak mechanik otworzył drzwi to o mało się nie przewrócił.
Z kolei New Car nie istniał kompletnie. Zdjąłem całkiem kratkę i leży na podłodze przy siedzeniu pasażera już drugi miesiąc, i nikt nic nie czuje, jak dla mnie kompletny niewypał...biedronkowe zapachy za 2zł pachną o wiele mocniej.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)