Postanowiłem napisać i pomóc wam uzmysłowić jak można tanio sobie zmienić heble przód 312 czterotłoczkowe zaciski oraz adapter wydając nie 1350 zł !!!lecz max 500 zł jeśli chodzi o zaciski i adapter. Jeśli chcecie zakładać zaciski z Cayenne,Q7,TOUAREGA TYŁ to proszę się skupić na ostatniej marce gdyż nie płacimy za magiczny napis można je dostać od 100 ,150 zł .Mi zajęło to tydzień i kupiłem zaciski z Touarega za 200 zl komplet plus adapter 200 zł co daje cene 400-500 zł .Formuowicz który was próbuje kroić na kwotę 1350 zł sprzedaje zaciski z tego co wiem z mercedesa które można kupić od 80 zl .Malowanie proszkowe dokładnie w Rybniku kosztuje 5 zł za sztukę .Ja wydałem na swój zestaw z tarczami malowaniem ,naklejkami Brembo za 13zł k/w dokładnie max 600 zł .Napisałem tak dla przemyślenie zanim dacie po raz kolejny skroić ......Jeśli potrzebujecie samych adapterów na przód mogę dać każdemu na pw prośba osoby (formuowicza)od której nabyłem. Pan Terminator trochę mnie obraził wiec ja się pytam skąd wali taką cenę .Adapterów samych nie sprzedaje bo wie co w trawie piszczy .Od kolegi poprosiłem aby mi wyjaśnił skąd taka cena podając mój przykład nie potrafił wyjaśnić jak człowiek skąd taka cena i do tego myśli ze ma do czynienia z głupkiem który nie ma zielonego pojecia...Gratuluje Panie Terminatorze taka uwaga jeśli chodzi moją osobę zanim za cokolwiek się biorę to staram się być w temacie ....