|
Czasami vcds nie podpowiada ale nie zaszkodzi spróbować. Kanały 60, 61 i 62 w liczniku w adaptacjach niech sprawdzi jakie są tam wartości.
Witam Panowie, pytanie z mojej strony ostatnio zaczął mi szwankować wyświetlacz (pełen FIS). Wysłałem do chłopaków z Żor, ale dostałem info, że tam jest jakaś płytka pęknięta i nie ma co tego robić, tylko trzeba "nowy" licznik od razu ładować. Teraz mojej pytanie, jak znajdę licznik tej samej firmy i o tym samym kodzie, to czy wymiana polega na zasadzie plug and play? Wyjmuje stary, wkładam "nowy" kupiony i gra gitara? Czy będę musiał dodatkowo go kodować pod immo? Licznik VDO samochód 1.9 diesel 110km 98 rocznik produkcji.
Trzeba kodować ale u Ciebie to immo 2 zapewne, więc to nie jest trudne.
Witam moje pytanie brzmi: Audi a3 ASZ jak ustawic licznik żeby informował o temperaturze Oleju silnikowego ( wyswietla na wyswietlaczu ) ??
nie da rady
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
czyli nie da rady tego zrobić w ori zegarach, i nie wprowadzajmy w błąd
btw. to się zwie VFIZ
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
Witam, Aktualnie posiadam licznik pół-fis jaeger. Przymierzam się do zmiany na licznik z pełnym FISem VDO. Nie posiadam Pinu do starego ani nowego licznika. Pytanie, czy jeżeli odłączę obecny licznik o podłącze VDO i włącze zapłon to dam radę skomunikować się z licznikiem i zgrać wsad w celu odczytu Pinu? I pytanie drugie, czy jeżeli uda mi się odczytać pin VDO, zakodować klucze lub nie lub skrzaczyć coś innego(zakładam że obydwa liczniki mają IMMO2, obecny jest z 2000r, a VDO 2001r 8L0920980E) to mogę powrócić do starego licznika i bez problemu odpalę auto, zgadza się?
Witam jak to jest z tarczami polift.Pasuje wymiana z jaegar 1,2 fis na full fis VDO.Dzięki za odp
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)