U mnie też juz pora na zmiane. do wyboru mam aktualnie:
- HTC One M9
- LG G Flex 2
- LG G4
- Sony Xperia Z5 Compact
Co innego ewentualnie w tej klasie możecie polecić? A jak wypada Huawei? Chyba Lewandowski jakiś teraz reklamuje
U mnie też juz pora na zmiane. do wyboru mam aktualnie:
- HTC One M9
- LG G Flex 2
- LG G4
- Sony Xperia Z5 Compact
Co innego ewentualnie w tej klasie możecie polecić? A jak wypada Huawei? Chyba Lewandowski jakiś teraz reklamuje
Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać![]()
|
A ja proponuję z3
Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka
wlasnie jako drugi mam teraz z1 compact i jestem bardzo zadowolony ale chyba nie chce miec dwoch zetek, pewnie jak ta z1 mi sie skonczy to wezme kolejna
Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać![]()
Weź sobie z3 dual i będziesz zadowolony
Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka
Tak się składa że telefonu to mój konik. Zawsze mam topowe modele i zmieniam co pół roku (chce zobrazować tylko moja znajomość z tematem) i naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić G4.
Fakt, telefon poleca Snapa 808 ale przez to się nie grzeje a wszystkie gry chodzą płynnie. Nawet GTA SA na full detalach. Dodatkowo aparat który jest w tym telefonie to chyba najlepszy aparat w 2015 roku, a w zdjęciach po zmroku nie ma w sobie równych. No i oczywiście mamy Slot na karty SD. Miałem G3 teraz mam G4 i nie czekam na inny telefon niż G5.
A żebyś mi tego gówna nawet nie kupował. W przedsprzedaży zamówiłem Nexus'a 6P (prod. Huawei) i co ? Otwieram paczkę z telefonem za ponad 3k włączam go a ekran posiada wadę fabryczną... Zamiast białego mam żółty... I co robię? Odsyłam go na gwarancje (na następny dzień) i jaką dostaje odp? Że oni nie widzą różnicy...
Po prawej G4
![]()
Sprzedam | Felgi BBS Skręcane 18 cali | Kierownica 3 ramienna + Poduszka | Bixenony Nieskrętne | Zbiorniczek + Czujnik + Spryski pod Xenon
huawei P 8 jest superfakt szybki i dobrze wykonany aparat mega spisuje sie za dnia w nocy i przy słabym oświetleniu juz nie robi takiego szalu zdjec ale ogólnie za ta kasę chyba nic lepszego chyba nie ma
zastanów sie nad huawei mate 7![]()
numer obozowy 2483 : 22.10.2007
22.10.2007-->10.02.2008 forumowicz,
10.02.2008-->31.12.2011 klubowicz,
01.01.2012---> kombatant wojenny, to juz rok na emeryturze
tysiace postów, 27 tematów, dziesiątki spotów, 2 OP, 6 ostrzeżeń oto JA
Ja bym wybrał HTC One M9 ze względu na aluminiową obudowę, matrycę FHD, pojemny dysk, sensowny aparat i najnowszego Androida. Nic tak bardzo nie wkurza jak flagowiec, który nie dostaje regularnych aktualizacji systemu...
Miałem HTC oneM9 przez tydzień.
Straszny kloc.
Wielki i ciężki. I to zdecydowało, że nie byłem w stanie tego zaakceptować.
Na plus: prędkość działania, dotyk i dźwięk(rewelacyjny dźwięk jak na wbudowane w komórkę głośniki)
Dalej bronię Galaxy S4 a chcąc mieć lepszy design Galaxy S5
Jak oczekujesz od telefonu nie tylko prędkości działania ale i małej wagi, porecznych rozmiarów, designu i świetnego aparatu to bierz:
1.szajsunga S6 edge (jedyna wada brak slotu kart SD ale do filmów i zdjęć w chmurze można się przyzwyczaić)
2. Jabłkofona (nie trawię tego szajsu ale wzorowości działania, wymiarów, wagi, prędkości i precyzji spasowania można pozazdrościć)
Tapnięte z S6Edge
Uwaga! Mój nick wymawiamy tak jak jest napisane: skrzypul a nie "skszypół"
205 1.9 GTi 128KM, CRX Del-Sol 1.6 136KM, A3 8L 1.8TQ 180KM, S3 8L BAM 260KM, A3 8P 2.0TQ 400KM
S4 B8 3.0 TFSi: 475KM
Chrysler Town&Country 3.6 290PS
ADAMS91 (16-01-16)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)