W tym watku polecamy (recenzujemy) kinowe hity i nie tylko. Byles/as na jakims super filmie?? a moze ten ktory ostatnio ogladales/as okazal sie kompletna klapa?? Podziel sie swoja opinia z innymi forumowiaczami moze i oni wybiora sie do KINA!
W tym watku polecamy (recenzujemy) kinowe hity i nie tylko. Byles/as na jakims super filmie?? a moze ten ktory ostatnio ogladales/as okazal sie kompletna klapa?? Podziel sie swoja opinia z innymi forumowiaczami moze i oni wybiora sie do KINA!
|
ostroznie, pozadanie piekny film, ale nie dla kazdego, inne chinskie podejscie do tematu, co prawda Ang Lee to prawie juz amerykanski rezyser ale.....
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
Mysle nad tymi dwoma pozycjami, chyba wolalbym obejrzec skarb narodow, nie wiem jak moja luba![]()
Polecam Apocalypto.Mi sie zaje... podobal.
Dla mnie film był kwintesencją rozrywki. Byłem wczoraj na pokazie przedpremierowym i nie żałuje ani złotówki. Jeśli ktoś ściągnie film z netu i odpali go na swoim monitorku przeżyje wielkie rozczarowanie. Ten film jest stworzony po to by oglądać go na kinowym ekranie z ******stym dźwiękiem. Klimat urywa łeb na wysokości pasa, a człowiek czuje sie jakby to on przemierzał Manhattan razem z bohaterami filmu. Czegos takiego jeszcze nie widziałem. Wszystko nakręcone jest w formie podobnej do Blair Witch Project (trzęsąca się kamera trzymana przez jednego z bohaterów). Na początku przyprawiało mnie to o mdłości, abym po paru minutach całkowicie o tym zapomniał i pochłonął sie w przedstawionym świecie. Najbardziej interaktywny i efektowny film jaki widziałem... być może? Kwestię fabuły przemilczę bo to nie jest w tym przypadku najważniejsze, ot typowe rozrywkowe kino, bez miejsca na głębsze przemyślenia i rozkminki. Tego sie spodziewałem i to otrzymałem nawet z nawiązką. Efekty wizualne i dźwiękowe na najwyższym poziomie po prostu masakrują organy zmysłów. Całe kino siedziało cichuteńko w skupieniu z szeroko rozdziawionymi gębami, że teraz można stworzyć taki film. Nawet typowo amerykańskie głupoty, takowe naiwne i nierealne sceny też sie pojawiają, nie przeszkadzają mi w odbiorze tej orgii dla zmysłów. Dla mnie film na 9, choć pewnie nie jestem do końca obiektywny, bo powinienem odjąć do oceny jedno oczko ze względu na brak logiki w niektórych momentach. Gorąco polecam obejrzeć w kinie i nie czytać więcej opinii ludzi którzy obejrzeli beznadziejną kopię nagrywaną kamerą i pienią się na forum jaki to syf, oraz na dodatek zwyczajnie palą film. Warto wydać tą kasę...
http://www.cloverfieldmovie.com/
Ostatnio edytowany przez murdoc - 26-01-08 o 12:22
A3 8L 1.8 > A3 8P 1.6 > A3 8P 2.0TFSi? ...
Właśnie wróciłem z filmu rezerwat,
Tak dobrego polskiego filmu nie widziałem jeszcze
jako ze kiedyś mieszkałem na Pradze to trochę rozumiałem, ale film genialny
bylem wlasnie na american gangster zajefajny film !! ! ! !! !
420 500 km
Ostatnio ogladalam "butelki zwrotne"... calkiem przyjemnie sie oglada
I juz nie moge sie doczekac premiery Lejdis![]()
Napisz na sklep@pielegnowacauto.pl i zapytaj o forumowy rabat!
Kosmetyki samochodowe, materiały polerskie oraz lakiernicze. Usługi z zakresu auto detailingu. Odwiedź nas na www.pielegnowacauto.pl lub www.jak.pielegnowacauto.pl
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)