A czy kyb ultra sr nie sprawia że zmniejszy się znacząco komfort?
A czy kyb ultra sr nie sprawia że zmniejszy się znacząco komfort?
|
Ja nie zauwazylem jakiejs specjalnej roznicy przesiadajac sie z OEM na ULTRA SR.
A czy wrzucenie zwykłych wersji Bilsteina B4 lub KYB Excel-G da większą trwałość w moim przypadku? Może nie ryzykowałbym sportowych wersji, chyba że faktycznie Ultra SR nie pogarszają komfortu...
Jeszcze jedno. Może mi ktoś podać numery Bilsteinów B4 i B4 sport do mojego BKD? Nie jestem w stanie nigdzie znaleźć rozróżnienia, który numer to zwykłe B4, a które B4 Sport (nie występuje w żadnym polskim klepie taka nazwa).
KYB znalazłem:
http://www.iparts.pl/producenci/amor...955-17173.html
KYB 354006 - tył
KYB 325700 - przód
Witam Panowie mam taki nietypowy problem , jestem posiadaczem Sportback'a z 2006 r 2.0 TDi w wersji Ambition czyli tam zawieszenie o te -15 mm , z tyłu wysiadł mi teleskop chcę wymienić tyle ze nie wiem dokładnie na jakie czy są typowe zamienniki do Ambition czy może przypasowały by mi od s-line z dodatkowym obniżeniem ?
Mam prośbę do ludzików z dostępem do Etki.
Czy mógłby ktoś dla mnie sprawdzić fabryczny numer amortyzatorów przód/ ewentualnie pomóc wybrać zamiennik dostępny na rynku.
Mam zawieszenie -16mm, a większość postów dotyczących takich zawieszeń jest sprzed 4-5 lat i nie wiem jak się ma do obecnej oferty na rynku.
Elmo masz webcat i przez niego dobieraj te amorki do sportowego zawiasu.
Ukłony
marcin
Jaśko temat jak wyżej.
Zadowolenie klientów bezcenne
Najniższe ceny na części oraz oleje motul gg 347504, tel 663 962 604 , Rabat dla A3-club!
Ogromne dzięki, ale po niemiecku nie umiem...
wrzuć mi vin na pw i które amoresy mają być
Najniższe ceny na części oraz oleje motul gg 347504, tel 663 962 604 , Rabat dla A3-club!
Pod koniec miesiąca mam przegląd i chyba będą amortyzatory do wymiany. Jako, że przykładam się do kupna felg 17" chciałbym też obniżyć trochę samochód 30 albo 40 mm. Jakie amortyzatory nie za drogie polecacie? Czy samymi amortyzatorami da się go obniżyć?![]()
najkorzystniej bilstein b4 sport ale 40mm to za dużo dla tych amorków.
Ukłony
Marcin
Useer (14-04-16)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)