Strona 161 z 177 PierwszyPierwszy ... 61111151159160161162163171 ... OstatniOstatni
Pokazane rezultaty 1,601 do 1,610 z 1769

Temat: Dylemat z telefonem

szparag's Avatar
    Data dołączenia
    Jun 2013
    Miasto
    Konin
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8T AUM
    Podziękował
    118 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez ADAMS91 Pokaż post
    100% racji! P9 może być smartfonem idealnym

btw. słyszeliście że samsung usuwa logo ze swoich flagowców które sprzedaje na rynku KOREAŃSKIM - rodzimym ?! paranoja. ale na chińczykach przejechała się swojego czasu honda (z motocyklami) i tak samo jest teraz z telefonami.

miałem okazję trzymać w ręce (bawić się to za dużo powiedziane bo zrobiłem tylko kilka ruchów po menu) iphonem 6s. dopóki mi gość nie powiedział ze to podróba prosto z chin, to nigdy w życiu bym się nie domyślił ..
    Jeżeli nie masz z IP obycia to niestety łatwo dać się nabrać..

@Biauy, Najpierw postaw sobie pytanie czy chcesz androida czy IOS, bo to dwa totalnie różne systemy, do których niestety trzeba przywyknąć. Nie będę tutaj wysławiał żadnego z nich, ale jak odpowiesz sobie na to pytanie to tak na prawdę wybór masz jasny

ADAMS91's Avatar
    Data dołączenia
    Mar 2014
    Miasto
    WARSZAWA
    Auto
    Brak :(
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    942 razy

Domyślny

kompletnie nie mam doświadczenia z jabłkiem. dlatego dałem się nabrać i zastanawiałem się ile ludzi zapłaciłoby wysoką cenę za ten chiński "odpowiednik" ..
    wcześniej jako telefon tylko nokia, a teraz szajsung, może dlatego, że jedyne czego potrzebuję od telefonu to sms-y, połączenia, gmaila i dostęp do forum a3-club.net
    wszystkie te bajeranckie funkcje foto, filmy 4k, wyświetlacze full HD itd są mi tak potrzebne w telefonie jak piąte koło u wozu ..
    OOOO
    ADAMS

komono's Avatar
    Data dołączenia
    Jun 2010
    Miasto
    Wadowice
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8V
    Silnik
    1.4 TFSI - CXSB (125 KM)
    Podziękował
    200 razy

Domyślny

Ja się tylko dlatego przesiadłem na ip, bo wkurzało mnie w SGS II, ze po pół/roku zwolnił strasznie.... :/. W IP nie cenie tych "fiuczerów" tylko to, że od momentu włączenia do (przeważnie) jego zgonu działa szybko. Jedyna rzecz irytująca - brak slotu na kartę SD
    Było: A3 8P 1.9TDI, 147KM by CS.
    Jest: A3 8V 1.4TFSI s-tronic, 165KM by KingSoft

Nowa A3 8V - Czarnulka by komono!
    "Ile można spać? Trzeba forum ogarniać" - motto moderatora(ów)!

Cyg4n's Avatar
    Data dołączenia
    May 2012
    Miasto
    Bruksela/Bielsk Podl./Giżycko
    Auto
    AUDI A3
    Model
    A3 8P
    Silnik
    2.0TDI AZV
    Podziękował
    2 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez szyna49 Pokaż post
    nie wiem jak z5 compact, ale zwykłą z5 odradzałbym... mam i nie zachwyca

mogę odsprzedać jak ktoś chętny
    Potwierdzam, Z5 nie zachwyca. W sumie nic nowego. W porównaniu do Z2 parametry deko wyższe. W przełożeniu różnicy cenowej na to co dostajemy w zamian moim zdaniem nie warto...
    Czytnik linii papilarnych? Osobiście uważam to za zbędny bajer, który działa jak chce.

Co do Iphone, sam prawdopodobnie bym używał, gdyby nie ta bateria... Zraziłem się bardzo w 4s, w porównaniu do Xperia Z, to była porażka. Dlatego wróciłem do Sony.

Jordi's Avatar
    Data dołączenia
    Feb 2011
    Miasto
    Wrocław
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8P
    Silnik
    2.0 TDI PD BMM (140KM)
    Podziękował
    2 razy

Domyślny

Jabłuszka jakoś mnie nie kręcą... Zawszę mam flagowce z robotem w środku ale powiem że 4S pozytywnie mnie zaskoczył swoimi gabarytami i wykonaniem a metalową ramką świetnie się browary otwierało ;0

Wczoraj złożyłem zamówienie na LG G5. Nie mogę się doczekać.
    Sprzedam | Felgi BBS Skręcane 18 cali | Kierownica 3 ramienna + Poduszka | Bixenony Nieskrętne | Zbiorniczek + Czujnik + Spryski pod Xenon

Cyg4n's Avatar
    Data dołączenia
    May 2012
    Miasto
    Bruksela/Bielsk Podl./Giżycko
    Auto
    AUDI A3
    Model
    A3 8P
    Silnik
    2.0TDI AZV
    Podziękował
    2 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez Jordi Pokaż post
    Jabłuszka jakoś mnie nie kręcą...
    Właśnie oprócz wyglądu jakoś nie za specjalnie się przekonałem. Może kwestia przyzwyczajenia, od kilku lat na androidzie...

Miro's Avatar
    Data dołączenia
    Nov 2005
    Miasto
    Kraków i okolice
    Auto
    Biały Smok
    Model
    Inny
    Silnik
    2.0T CCZA
    Podziękował
    129 razy

Domyślny

LG i flagowce, dwie wady

ogromny spadek wartosci i milion łat żeby normalnie chodzil

G5 za pol roku bedzie ksoztowal na rynku gora 1700zl i bedzie po 37aktualizacjach softu..
    wtedy to bedzie dobry wybor..

choc i tak zaraz bedzie tanszy niz stare galaxy s5 ( nie Neo ) taka dola LG
    ale telefoniki super
    Nie pomagam na PW, nie muszę
    Od tego jest forum i tematy na nim

szparag's Avatar
    Data dołączenia
    Jun 2013
    Miasto
    Konin
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8T AUM
    Podziękował
    118 razy

Domyślny Dylemat z telefonem

Tylko jak porównujecie czas pracy ba bateria to porównujcie ale smartfonów tych samych generacji, bo jednak iPhone 4s , a xperia z to roznica kawałku czasu w premierze.

@Miro, nie zawsze te aktualizacje softów w androidzie ida w dobrym kierunku (jedyna linia wg mnie gdzie zawsze można śmiało aktualizować to nexus od Google bi tam czysty android jest). Sam tego doświadczyłem kupując tablet lg który fabrycznie ma 4.4 i jest aktualizacja do 5. Gdzie po aktualizacji ok 30% słabiej bateria trzyma i tablet zamulać zaczyna, a na 4.4 jest dobrze..

Miro's Avatar
    Data dołączenia
    Nov 2005
    Miasto
    Kraków i okolice
    Auto
    Biały Smok
    Model
    Inny
    Silnik
    2.0T CCZA
    Podziękował
    129 razy

Domyślny

nigdzie nie napisalem ze zawsze,

najwiekszy blad to jak robi 8/10 uzytkownikow , po prostu wgrywajac nowszy soft
    tak naprawde zeby to mialo sens, rece i nogi trzeba zrobic all reset / factory reset wipe data

nexus maja gole systemy bez obciazen producentow i chorych nakladek typu t-wizz itp , przez to teoretycznie chodza lepiej
    choc ostatnie nexusy to jedna wielka wtopa

w przypadkow telefonow ktore nei sa podrobami i na ktore cokolwiek mozna wgrac, z odrobina wiedzy warto sie zainteresowac softami alternatywnymi, typu cyanogenmod, tacy tworcy potrafia na takie relikty jak galaxy s3 wydawac andka6 i chodzi to plynnie...
    Nie pomagam na PW, nie muszę
    Od tego jest forum i tematy na nim

Jordi's Avatar
    Data dołączenia
    Feb 2011
    Miasto
    Wrocław
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8P
    Silnik
    2.0 TDI PD BMM (140KM)
    Podziękował
    2 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez Miro Pokaż post
    LG i flagowce, dwie wady

ogromny spadek wartosci i milion łat żeby normalnie chodzil

G5 za pol roku bedzie ksoztowal na rynku gora 1700zl i bedzie po 37aktualizacjach softu..
    wtedy to bedzie dobry wybor..

choc i tak zaraz bedzie tanszy niz stare galaxy s5 ( nie Neo ) taka dola LG
    ale telefoniki super

Powiem ci że kupując flagowca w chwili jego premiery ma się gdzieś spadki cen. Ja nie szanuje telefonów więc jak się uda go sprzedać za w miarę fajny hajs to się ciesze. Moje G4 kupiłem za 2300 w lipcu a sprzedaje teraz za 1000.

I tak jest tańszy niż S7 który kosztuje 3200 i ma Gifta wartego 400zł... W G5 gift czyli słuchawki Banga są warte w sklepie 850zł, więc za 500niech na allegro pójdzie. To już mamy tel za 2300 plus VATy itp. I nie wychodzi jakoś mega.
    Sprzedam | Felgi BBS Skręcane 18 cali | Kierownica 3 ramienna + Poduszka | Bixenony Nieskrętne | Zbiorniczek + Czujnik + Spryski pod Xenon

Strona 161 z 177 PierwszyPierwszy ... 61111151159160161162163171 ... OstatniOstatni

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)

Zasady postowania