podłączyłem się tylko z takim sterownikiem i wyszedł mi taki pin, który jest nieprawidłowy.
Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka
podłączyłem się tylko z takim sterownikiem i wyszedł mi taki pin, który jest nieprawidłowy.
Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka
|
A pin przez 0 wpisywałeś?
Tak, rozumiem że mam go wpisać w 17- Instruments 01- Login tak ?
Jaromirek6446 (26-03-16)
Czyli najpierw w 01 Engine A potem w 17 instruments bo jak wpisywałem w Instruments, niestety nie przyjmowało pinu... ;/
Edit: Wpisałem ten pin o 01 - Engine i przyjmuje ten pin, a w 17 Instruments już nie.
Ostatnio edytowany przez Jaromirek6446 - 26-03-16 o 12:54
Czyli masz wysypany wsad w liczniku. A odpala auto na tym liczniku? masz już pin to co chcesz dalej zrobić z tym licznikiem? Do adaptacji nowego licznika jest potrzebny pin ecu i pin nowego licznika. Wymień licznik na VDO i będziesz miał spokój.
Jaromirek6446 (26-03-16)
Tak, auto normalnie odpala, ok teraz tylko jak znaleźć odpowiednik vdo do jeagerra ? Dodam że mam pełnego fiss'a. Chyba że jest opcja naprawy tego licznika ?
Pasuje każdy z pełnym FIS i elektronicznym zegarkiem z lewej strony nawet anglik, benzyna z lat 2001 2003. To kwestia kodowania tylko. Czasami trafiają się liczniki crypto i na nie trzeba uważać w zabawie w eepromie.
Jaromirek6446 (26-03-16)
Ok, czyli niestety nie zaprogramuję sobie kluczyka niestety... Bardzo serdecznie ci dziękuję kolego renegat207 i życzę spokojnych i wesołych świąt![]()
Dzięki i wzajemnieNie ma sprawy
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)