No właśnie te negatywy przekonały mnie, by nie patrzeć na okazję![]()
No właśnie te negatywy przekonały mnie, by nie patrzeć na okazję![]()
|
Przymierzam sie do zakupu opon (nowych) 2 sztuk i szukam czegoś do kwoty ~ 500zł.
czy ktoś z was ma cos godnego do polecenia ? Dwa warunki Nie Jodła oraz maja byc ciche.
Wulkanizator polecił opony DIPLOMAT UHP MFS.. Warte zachodu ?
Pomoże ktoś w wyborze ? Już dość chwile zastanawiam się nad oponami planuje kupić fulde sportcontrol 225/45 r17 lub Barum Bravuris 3 a dzisiaj u wulkanizatora dowiedzialem* się że opony firmy Membat są o niebo lepsze i tansze od tych. Pomoże ktoś ? niby niemam zbyt dużo kuców pod maską całe 125 było 20 lat temu. Ale lubie czasem poszaleć. Roczne przebiegi ok 10tys km trasa głównie miasto i czasami jakaś wycieczka
. Chodzi troche o pieniądze ale i żebym nie żałował potem że mogłem dołożyć 100zł wiecej...
Też szukam w tym rozmiarze i wychodzi na to że najlepszy stosunek cena jakość to nokian z line.
Kupiłem fuldy sportcontrol 225/45 17r 2 nowe na tyłpo 295zl sztuka posmigam chwilę i zobaczymy.
Stoję przed wyborem:
GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC 3
GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERFORMANCE
CONTINENTAL SPORTCONTACT 5
lub ewentualnie
DUNLOP SPORT BLURESPONSE
zależy mi na tym, aby opona miała przyczepność ale też nie zużywała się zbyt szybko. Aktualne micheliny
pilot sport 3 dosyć szybko się starły. Po 2 sezonach mają 3-4mm :/
Z góry dzięki za info, pozdrawiam.
Continental ContiSportContact5 to całkiem przyjemna opona, ale znika dość szybko niestety :/
Jezdzi ktos na oponach UNIROYAL RAINSPORT 3 ? moze cos napisac na ich temat ?![]()
" Dziekuje Szakalu jeszcze raz..jestes najlepszzy" - Wilda 01-06-11, 17:32
Ja jeżdżę na nich od 3 tygodni, za wiele powiedzieć nie mogę ale ogólnie bardzo fajne oponki, nie są za głośne, wydaje mi się że podczas jazdy po mokrej nawierzchni są bardziej ciche niż na suchej, ale za to podczas deszczu kleją i odprowadzają wodę świetnie, opony zimowe nawet na 3 biegu potrafiły zabuksować podczas deszczu na tych na 2 biegu auto ciągnie do przodu. Mają fajny bieżnik, co do ścieralności nie wypowiem się.
Podpis niezgodny z regulaminem forum.
Szakall69 (19-04-16)
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)