Tak naprawdę nie ma żadnego rewelacyjne go miejsca w a3 . Albo jestjest praktycznie i mało estetycznie albo elegancko a malo praktycznie
Tak naprawdę nie ma żadnego rewelacyjne go miejsca w a3 . Albo jestjest praktycznie i mało estetycznie albo elegancko a malo praktycznie
|
Kolega z którym śmigam do roboty ma wmontowane CB w schowek w drzwiach. Tak już kupił i spoko to wygląda. Nie przeszkadza a kable są pociągnięte gumą razem z przewodami szyb itd.
Ja u Siebie dałem koło prawej nogi kabel od anteny przeprowadziłem że go wogóle nie widać i jest spoko nawet![]()
pod podłokietnikiem![]()
Zakupiłem dzisiaj sobie antenę i radyjko...i teraz pytanie...mam niby uchwyt w standardzie...ale jakiekolwiek wiercenie wkrętów wgl odpada.....gdzie takie radio umiejscowić ? luzem na siedzeniu pasażera słabo...umiejscowienie między fotelem pasażera też odpada...szkoda mi skóry no i fotela nie ruszę ; /
Daj pod Podłokietnik
Wklepane z S4
OOOO
ADAMS
Czyli co mam wpasować je w miejsce na kubek/puszkę ? Jutro spróbuję..Łokietnik mi się domknie ?
![]()
Jeśli lubisz rzeźbę to możesz je wkomponować w miejsce po zapalniczce.
A jak jesteś wygodny to kładziesz je na tunelu środkowym i dociskasz podłokietnikiem. Tu i ówdzie warto podkleić filcem.
Taśma dwustronna i jedziesz z tematem
Ja mam taki patent w A6
Zajrzyj w mój temat pewnie są jakieś foty jaj to wyszło
Wklepane z S4
OOOO
ADAMS
ADAMS91 (23-04-16)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)