a powiedz mi jaka maja wysoki bierznik ? bo mialem rain experta i tem bylo duzo miesa a w tej wydaje mi sie po zdjeciach ze jest mnieja podejrzewam ze scieraja sie dosyc szybko zwlaszcza na suchym
a powiedz mi jaka maja wysoki bierznik ? bo mialem rain experta i tem bylo duzo miesa a w tej wydaje mi sie po zdjeciach ze jest mnieja podejrzewam ze scieraja sie dosyc szybko zwlaszcza na suchym
" Dziekuje Szakalu jeszcze raz..jestes najlepszzy" - Wilda 01-06-11, 17:32
|
szczerze mówiąc nie mierzyłem, jutro sprawdze ile go tam jest to napisze![]()
Podpis niezgodny z regulaminem forum.
Nie mam miernika do głębokości bieżnika, ale dzisiaj sprawdziłem i jest gdzieś 7.7mm, ogólnie jest go dosyć sporo![]()
Podpis niezgodny z regulaminem forum.
tak myslalem ze jest sporo bo w A3 mialem ale rain expres czy jakos tak i wiem ze bylo gruboto prawdopodobnie padnie na nie
![]()
Mateusz , jak bede to sprawdze ale nie wiem kiedy bede![]()
" Dziekuje Szakalu jeszcze raz..jestes najlepszzy" - Wilda 01-06-11, 17:32
Cześć, czy ktoś potrafi wypowiedzieć się jak sprawuje się w A3 8P ta opona STARMAXX ST730 Ultrasport 225/45R17 94 W ??
Witam posiadam felgi z BMW X5 style 132 przód 9J tył 10J 19'',gwint Bilnstein b14 skręcony na maxa. Planuję założyć opony 215/35 Jakie możecie polecić? Zależy mi na dobrej przyczepności jak i z uwagi iż posiadam cambery 3 stopniowe aby opona nie miała za szybkiej ścieralności. Pozdrawiam.
Witam
Co będzie najlepsze pod względem wytrzymałości i przyczepności w rozmiarze 195/65/15 z poniższych wg Was ?
1) Hankook Ventus Prime 3
2) Uniroyal RainExpert 3
3) Dunlop SP Sport Blueresponse
co sądzicie o oponach SYRON - KESKIN RACE 1 słyszałem pozytywne opinie o nich a szukam jakiś w miarę tanich nowych i dobrych opon 225/35R19
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)