Witam,
proszę o podanie kodów kolorów nadwozia oraz tapicerki (głównie chodzi mi o podsufitkę) po nr VIN WAUZZZ8LZVA063845.
Dziękuję i pozdrawiam.
Witam,
proszę o podanie kodów kolorów nadwozia oraz tapicerki (głównie chodzi mi o podsufitkę) po nr VIN WAUZZZ8LZVA063845.
Dziękuję i pozdrawiam.
|
Witam nr vin nie jest od audi,tylko od vw którego tez posiadam,ale jak by była możliwość sprawdzenia koloru byłbym wdzięczny.
Witam,
Chciałbym sprawdzić numer koloru
WAUZZZ8LZ1A039051
Pozdro!
zalew8l, lc9x
marcinlca, lz5l
jaco100, ly5m buda, w środku najpopularniejszy szary (ciemny słoń) - kod DL
[*] Jurek warhammer - 14.08.2015
Audi a3wauzzz8lzya080919
Witam!
Posiadam audi a6 c5 i również mam problem z kodem lakieru. gdyby była możliwość sprawdzenia po numerze win był bym bardzo wdzięczny
vin: WAUZZZ4BZYN135358
Pozdrawiam i z góry dziekuje.
przemekostry, LZ5K
reszta będzie jak będzie
[*] Jurek warhammer - 14.08.2015
Witam. Potrzebuje kod lakieru do a4. WAUZZZ8K3AA078109
Pomoże ktos?
Czesc. Kupilismy z rodzinka auto mi pare godzin temu i juz sarenke uderzylem -.- i teraz poszukuje kolor lakieru tutaj vin daje WAUZZZ8L62A016312 bo zderzak musze kupicnie nawidze zwierzat... z lasu xd. Mam tez pytanie jak kupie tez zderzak i go sie wstawi na miejsce starego to bedzie tak samo jak bylo czy bedzie cos odstawac? czy jak? i dolny grill jest caly bo sarenka uderzyla mnie (nad rejestracja) to moge kupic sam zderzak bez grilli ?
wiem ze kalecznie to napisalem ale licze ze mi pomozecie na rozczytanie kodu lakieru ( nie nie mam zadnej kartki kolo kola zapasowaego i w dokumentach tez nie moglem znalesc ;/;
Witam serdecznie, potrzebuje nr koloru. Nr: WAUZZZ8LZ1A103527
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)