|
Witam, mam problem. Otóż nie mogę zamknąc samochodu, ani manualnie, ani za pomocą pilota. Nie pojawia się wlg też sygnał jak wciskam na pilocie. Przy wciskaniu optwierania z pilota sygnalizacja jest. W czym moze być problem. Pozdrawiam.
słychac prace pomki w bagażniku?
ALHandra serial 1,9TDI ALH 90+ ------> 120KM 269Nm------> 140KM 340Nm ------>------>???
piteroo21
Rozumiem, ze maruda jak otwierasz i otwiera, ale jak chcesz zamknąć to 0 reakcji? Czy jak siedzisz w srodku i wciśniesz przycisk przy rączce od zamykania tez nie chce zamknąć?
Mam taką sytuację iż nie działa mi centralny zamek wgl. Chciałem dziś zamknąc drzwi i nic. Tylko kierunki się włączają. Po wciśnięciu na pilocie czy to przycisku od otwierania czy zamykania to słychać w pompie jeszcze buczenie jakieś 10 s. Jak przekręcam kluczykiem od strony kierowcy drzwi to tylko te drzwi się zamykają a inne dalej pozostają otwarte i dalej słychać pompkę. Czyli oznacza to że mam nieszczelność w układzie? Gdzie można zacząć szukania tej nieszczelności.
majooo999 sprawdzałeś błędy na vcds-ie?
Nie mam teraz dostępu do VAGA, dopiero może na weekend.
Mam problem z centralnym, gdy stoi na słońcu nie mogę zamknąć samochodu. Cały czas pokazuje że mam otwarte drzwi. Muszę chwilę pojeździć ewentualnie nimi *******... żeby załapały że są zamknięte. Nie wiem o co chodzi. Może miał ktoś już taki problem?? Pozdrawiam
A ten błąd jak będę sprawdzał to gdzie może się pojawić? Bo raczej nie w EngineChodzi w czym mam szukać o tak
![]()
W sobotę postaram się go do kompa podpiąć albo może w piątek i dam znać co jak z czym :}
Czyli jak przy zamkach to muszę z każdych drzwi tapicerkę zdejmować ?i od której strony najlepiej zaczynać? A w tych gumowych łączeniach między drzwiami a nadwoziem też one idą tak?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)